سنتز سبز و شناسایی نانو ذرات اکسید مس با استفاده از عصاره گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
سنتز سبز و شناسایی نانو ذرات اکسید مس با استفاده از عصاره گندم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد سنتز سبز و شناسایی نانو ذرات اکسید مس با استفاده از عصاره گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز سبز و شناسایی نانو ذرات اکسید مس با استفاده از عصاره گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن سنتز سبز و شناسایی نانو ذرات اکسید مس با استفاده از عصاره گندم :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
دراین تحقیق نانو ذرات اکسید مس با درجه خلوص بالا توسط روش سبز، سازگار با محیط زیست و تابعاصول دوازده گانه شیمی سبز در شرایط طبیعی PH=7 خنثی و دمای ملایم ۸۰ درجه سانتی گراد تهیهگردید آنالیز ساختاری (Fcc) و ریخت شناسی (میله ای کروی) نانو ذرات اکسید مس بدست آمده به ترتیب توسط طیف پراش اشعه XRD و تصویر برداری میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) موردبررسی قرار گرفت. مطالعه و بررسی طیف جذبی نانو ذرات اکسید مس سنتز شده با استفاده ازاسپکتروفتومتری (UV-Vis) ، وجود فلز مس در محدوده _max=300nm در محیط عصاره گندم بهخوبی نشان می دهد. نتایج FTIR وجود پیوند Cu-O و نقش گروه های عاملی موجود در پلیساکاریدهای عصاره گندم، به عنوان عوامل احیاء کننده (اکسیداسیون) و همچنین پایدار کننده را به خوبیتوجیه می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.