تهیه ومطالعه کامپوزیت های لیکور پخت کاه برنج بنزیله / پلی لاکتاید


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه ومطالعه کامپوزیت های لیکور پخت کاه برنج بنزیله / پلی لاکتاید دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه ومطالعه کامپوزیت های لیکور پخت کاه برنج بنزیله / پلی لاکتاید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه ومطالعه کامپوزیت های لیکور پخت کاه برنج بنزیله / پلی لاکتاید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه ومطالعه کامپوزیت های لیکور پخت کاه برنج بنزیله / پلی لاکتاید :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در این پژوهش کامپوزیت های بر پایه ی پلی (لاکتیک اسید)(PLA) و لیکور پخت کاه برنج بنزیله شده (BRSPL) کهخواص گرمانرمی پیدا کرده ساخته شد. بدین شکل که ابتدا کاه برنج تحت عملیات پخت قرار گرفت سپس لیکورحاصل از پخت تغلیظ گردید و با استفاده از واکنش اتریشدن به وسیله بنزیلکلراید از حالت شبه گرماسخت بهحالت گرمانرم اصلاح گردید، سپس ماده حاصل به عنوان تقویت کننده در ماتریس پلی (لاکتیک اسید) مورداستفاده قرار گرفت. کامپوزیت هایی با درصدهای مختلف از این پرکننده (۵۰، ۴۰، ۳۰، ۲۰، ۱۰% وزنی) به روشمحلولی در حلال کلروفرم ساخته شد، که در آن کاه برنج بنزیله شده وارد زمینه پلیمری پلی (لاکتیک اسید) شد.خواص مکانیکی، حرارتی و ریخت شناسی کامپوزیت های حاصل با استفاده از آزمون های کشش مکانیکی (Tensile Strength)، آنالیز گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC) مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین برای اثبات وجود گروه هایعاملی مورد نظر در نمونه ها از طیف سنجی مادون قرمز بهره گرفته شد. بررسی ها نشان داد که افزودن ۱۰ درصدوزنی لیکور پخت کاه برنج بنزیله شده به پلی لاکتاید مناسب ترین خواص را دارد. نتایج حاصله نشان می دهد کهافزودن لیکور پخت کاه برنج بنزیله شده (به میزان ۱۰ درصد وزنی) به پلی لاکتاید باعث بهبود خواص مکانیکی وحرارتی این پلیمر می گردد. همچنین لیگنین بنزیله نشده موجود در ساختار لیکور پخت کاه برنج بنزیله شده باعثنرمتر شدن نمونه ها و افزایش کشش آنها، افزایش مقاومت در مقابل پارگی و کاهش دمای انتقال شیشه ای آنهاگردید. به علاوه عکس میکروسکوپ الکترونی روبشی نیز برهمکنش فیزیکی این دو پلیمر را به خوبی نشان داده ونتایج به دست آمده را تایید می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.