بررسی و بهینه سازی عملکرد واحد نم زدایی گاز با تاکید بر غلظت گلایکول در گردش ایستگاه تقویت فشارگاز بنگستان جنوب


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و بهینه سازی عملکرد واحد نم زدایی گاز با تاکید بر غلظت گلایکول در گردش ایستگاه تقویت فشارگاز بنگستان جنوب دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و بهینه سازی عملکرد واحد نم زدایی گاز با تاکید بر غلظت گلایکول در گردش ایستگاه تقویت فشارگاز بنگستان جنوب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و بهینه سازی عملکرد واحد نم زدایی گاز با تاکید بر غلظت گلایکول در گردش ایستگاه تقویت فشارگاز بنگستان جنوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و بهینه سازی عملکرد واحد نم زدایی گاز با تاکید بر غلظت گلایکول در گردش ایستگاه تقویت فشارگاز بنگستان جنوب :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

گاز طبیعی مهمترین سوخت فسیلی در دوره کنونی و آینده می باشد. گاز طبیعی خام در عمق مخازن زیرزمینی تحتدمتا و فشار مشخص وجود دارد. بنابراین می تواند حاوی ترکیبات غیرهیدروکربنی مختلف باشد. برای مثال:سولفیدهیدروژن، نیتروژن و بخارآب. این ترکیبات باید حذف یا کاهش داده شوند، در واقع ترکیبات غیرهیدروکربنیمعمولاً سبب مشکلات مختلفی می شوند برای مثال خوردگی، تشکیل هیدرات و کاهش ارزش حرارتی گاز. نم زدایی گازضروری ترین و مهمترین راه برای حل این مشکلات می باشد. نم زدایی گلایکول از مهمترین روشهای اقتصادی و مشترکدر حذف آب از بخارگاز طبیعی می باشد.نتایج شبیه سازی نشان داد جهت کاهش نقطه شبنم ابی گاز خروجی می توان با افزایش غلظت گلایکو در گردش به اینامر نائل شد. با افزاید دماک روشاننده تا نقطه بهینه آن (۲۰۰°C) و با تزریق گاز عریان ساز با دبی ۱۶/۳۴Kg/h می توان به هدف نهایی پیش گفته رسید. جداول و نمودارهای حاصل از مطالعه موردی نشان می دهد که در صورت انجامدقیق موارد بالا مقدار اب همراه گاز در مقدار طراحی آن ۱۱/۷۷Kg/h تنظیم شود. بعبارت دیگر برج تماس ایستگاهمورد مطالعه در فشار ۴۹/۱۳ بار دارای نقطه شبنمی حدود ۵-°C می باشد. شایان ذکر است که با بهینه نمودن میزان گاز عریان ساز مصرفی و کاهد آن به میزان طراوی ، سالیانه می توان ۲۳۰۰۰ دلار در هزینه هاک رارک و عملیاتی ایستگاهصرفه جویی اقتصادی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.