مقاله طراحی شبکه عصبی مصنوعی برای مدل ‌بندی پاسخ‌ های دو متغیره آمیخته و کاربرد آن در داده ‌های پزشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی شبکه عصبی مصنوعی برای مدل ‌بندی پاسخ‌ های دو متغیره آمیخته و کاربرد آن در داده ‌های پزشکی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی شبکه عصبی مصنوعی برای مدل ‌بندی پاسخ‌ های دو متغیره آمیخته و کاربرد آن در داده ‌های پزشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی شبکه عصبی مصنوعی برای مدل ‌بندی پاسخ‌ های دو متغیره آمیخته و کاربرد آن در داده ‌های پزشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی شبکه عصبی مصنوعی برای مدل ‌بندی پاسخ‌ های دو متغیره آمیخته و کاربرد آن در داده ‌های پزشکی :

مقاله طراحی شبکه عصبی مصنوعی برای مدل ‌بندی پاسخ‌ های دو متغیره آمیخته و کاربرد آن در داده ‌های پزشکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله اپیدمیولوژی ایران از صفحه ۲۸ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: طراحی شبکه عصبی مصنوعی برای مدل ‌بندی پاسخ‌ های دو متغیره آمیخته و کاربرد آن در داده ‌های پزشکی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پاسخ‌ های آمیخته – شبکه عصبی مصنوعی
مقاله مدل ‌های دو متغیره
مقاله مطالعه قند و لیپید تهران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و اهداف: زمانی که در یک مطالعه متغیرهای پاسخ دارای مقیاس اندازه ‌گیری متفاوت باشند، پاسخ‌ ها را چند متغیره آمیخته می ‌گویند. با توجه به محدودیت ‌ها و برقرار نبودن برخی پیش‌ فرض ‌ها، روش ‌های کلاسیک آماری برای مدل‌ بندی و پیش ‌بینی این نوع پاسخ ‌ها کارایی ندارند. هدف این مطالعه، طراحی شبکه عصبی مصنوعی برای مدل‌ بندی و پیش بینی پاسخ ‌های دومتغیره آمیخته است.
روش کار: این مطالعه شامل سه مرحله طراحی مدل، شبیه ‌سازی و برازش مدل بر داده ‌های واقعی است. پس از طراحی مدل، با در نظر گرفتن پارامترهای مختلف، دو مجموعه داده شبیه ‌سازی و مدل ‌های یک‌ متغیره و دو متغیره مورد ارزیابی قرار گرفتند. برای آموزش شبکه از الگوریتم شیب توام مقیاس شده و برای تعیین مناسب ‌ترین مدل از معیار صحت پیش‌ بینی استفاده شد. مدل پیشنهادی برای پیش‌ بینی توام سندرم متابولیک و شاخص مقاومت به انسولین در مطالعه قند و لیپید تهران به ‌کار گرفته شد. برنامه های رایانه ‌ای در نرم ‌افزارهایR 2.9.0 و MATLAB 7.6 طراحی و اجرا گردید.
نتایج: در مجموعه شبیه ‌سازی اول، صحت پیش ‌بینی در مدل ‌های یک متغیره و دومتغیره تقریبا یکسان ولی در مجموعه شبیه ‌سازی دوم، در مدل‌ های دو متغیره نسبت به مدل ‌های یک متغیره بیشتر است. در مدل ‌های دو متغیره، صحت پیش ‌بینی مدل با افزایش همبستگی متغیرهای پاسخ، بیشتر می ‌شود. در داده‌ های واقعی مدل با ۱۰ گره در لایه میانی دارای بیشترین صحت پیش ‌بینی است.
نتیجه‌ گیری: تحقیق نشان داد، در حالتی‌ که دو متغیر پاسخ با متغیرهای کمکی ارتباط دارند مدل دومتغیره نسبت به یک متغیره مناسب ‌تر است و با افزایش همبستگی، صحت پیش‌ بینی افزایش می‌ یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.