ارزیابی عوامل خطرزای ناراحتی های اسکلتی – عضلانی با استفاده از روش ROSA و اجرای برنامه مداخله ارگونومی در بانک سپه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی عوامل خطرزای ناراحتی های اسکلتی – عضلانی با استفاده از روش ROSA و اجرای برنامه مداخله ارگونومی در بانک سپه دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی عوامل خطرزای ناراحتی های اسکلتی – عضلانی با استفاده از روش ROSA و اجرای برنامه مداخله ارگونومی در بانک سپه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عوامل خطرزای ناراحتی های اسکلتی – عضلانی با استفاده از روش ROSA و اجرای برنامه مداخله ارگونومی در بانک سپه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی عوامل خطرزای ناراحتی های اسکلتی – عضلانی با استفاده از روش ROSA و اجرای برنامه مداخله ارگونومی در بانک سپه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت و ایمنی کار

تعداد صفحات :۲۱

مقدمه: کارکنان بانک جزء شاغلینی هستند که برای انجام کار نیازمند استفاده از رایانه در مدت زمان طولانی در یک وضعیت استاتیک می باشند. مطالعه حاضر با هدف ارزیابی عوامل خطرزای آسیب های اسکلتی – عضلانی با استفاده از روش ROSA و اجرای برنامه مداخله ارگونومی در بانک سپه انجام پذیرفت.روش کار: این مطالعه توصیفی- تحلیلی به صورت مداخله ای و بر روی ۱۶۵ نفر از کارکنان اداری شاغل در ساختمان مرکزی بانک سپه شهر تهران انجام پذیرفت. در ابتدا افراد مورد بررسی با استفاده از نمونه گیری تصادفی در دو گروه شاهد و مداخله قرار گرفتند. به منظور بررسی عوامل خطرزای ایجادکننده ناراحتی های اسکلتی- عضلانی در مشاغل اداری و بررسی شیوع ناراحتی های اسکلتی- عضلانی قبل و بعد از مداخله به ترتیب از روش ROSA و پرسش نامه نوردیک استفاده شد. اطلاعات ۲ هفته قبل از شروع مداخلات و ۹ ماه بعد از شروع مداخلات جمع آوری گردید. درنهایت داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ مورد تجزیه وتحلیل قرارگرفته و اثربخشی مداخلات تعیین گردید.یافته ها: میانگین نمره ROSA در ایستگاه های کاری کلیه گروه ها قبل از مداخله بالاتر از ۵ و با خطر بالا تعیین شد. نتایج ۹ ماه پس از شروع مداخلات نشان داد که کاهش معناداری در میانگین نمره ROSA و اجزاء آن در گروه مداخله نسبت به قبل از مداخلات ایجاد شده است (p<0.001). شیوع ناراحتی های اسکلتی- عضلانی نیز پس از گذشت ۹ ماه از شروع مداخلات در برخی نواحی گروه مداخله نسبت به قبل از مداخلات کاهش یافت که این مقدار کاهش نیز ازلحاظ آماری معنادار بود (p<0.001).نتیجه گیری: استفاده از روش ROSA برای ارزیابی عوامل خطرزای کار اداری مناسب بوده و از طریق این روش می توان کاستی های موجود در ایستگاه های کاری را شناسایی نموده و از طریق طراحی و اجرای یک برنامه مداخله ای آموزشی توام با مداخلات مهندسی منطبق با اجزاء این روش، در جهت رفع نواقص اقدام نمود.

کلید واژه: کارکنان بانک، ناراحتی های اسکلتی- عضلانی، مداخله آموزشی، مداخله مهندسی، ارزیابی سریع استرین اداری (ROSA)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.