مقاله پیش‌ بینی قیمت ‌های گوشت: رویکرد تابع معکوس تقاضا


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش‌ بینی قیمت ‌های گوشت: رویکرد تابع معکوس تقاضا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش‌ بینی قیمت ‌های گوشت: رویکرد تابع معکوس تقاضا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش‌ بینی قیمت ‌های گوشت: رویکرد تابع معکوس تقاضا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش‌ بینی قیمت ‌های گوشت: رویکرد تابع معکوس تقاضا :

مقاله پیش‌ بینی قیمت ‌های گوشت: رویکرد تابع معکوس تقاضا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در اقتصاد و توسعه کشاورزی (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۲۹۸ تا ۳۰۳ منتشر شده است.
نام: پیش‌ بینی قیمت ‌های گوشت: رویکرد تابع معکوس تقاضا
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تابع تقاضای معکوس
مقاله کشش مقداری
مقاله پیش بینی قیمت
مقاله گوشت گاو
مقاله گوشت گوسفند
مقاله گوشت مرغ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در بخش کشاورزی همواره یک وقفه بین تصمیم به تولید و عرضه محصولات به بازار وجود دارد که این امر مقدار کالای ورودی به بازار را به صوررت از قبل تعیین شده در می آورد و قیمت نقش تعدیل کننده برای برقراری تعادل در بازار و تخلیه بازار از کالا را ایفا می ‌کند. در چنین شرایطی، تابع تقاضای معکوس که در آن قیمت به صورت تابعی از مقادیر، بیان می شود برای پیش بینی عکس العمل و واکنش قیمت محصولات نسبت به مقدار ورودی به بازار مناسب می ‌باشد. در این مطالعه، یک سیستم معادلات قیمتی برای سه نوع گوشت گاو، گوسفند و مرغ با استفاده از اطلاعات مربوط به دوره زمانی ۸۴-۱۳۶۳ برآورد شده است. بر اساس نتایج بدست آمده از برآورد کشش‌ های خود مقداری اینگونه پیش بینی می شود که یک درصد افزایش در مقدار ورودی در هریک از این سه نوع گوشت به بازار کاهش قیمت گوشت گاو به میزان ۸۶۰، گوشت گوسفند ۷۶۰ و گوشت مرغ ۰۳۱ درصد را در پی داشته باشد. نتایج کشش های دگر مقداری برآورد شده نیز نشان می ‌دهد گوشت گاو و گوسفند جانشین های چندان خوبی برای گوشت مرغ نیستند. لذا، انتظار نمی رود با افزایش مقادیر دو گوشت نوع اول قیمت گوشت مرغ تغییر قابل توجهی را موجب شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.