مقاله بررسی میزان کارایی و بهره وری انرژی در تولید گوجه فرنگی (مطالعه موردی: شهرستان مرند)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان کارایی و بهره وری انرژی در تولید گوجه فرنگی (مطالعه موردی: شهرستان مرند) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان کارایی و بهره وری انرژی در تولید گوجه فرنگی (مطالعه موردی: شهرستان مرند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان کارایی و بهره وری انرژی در تولید گوجه فرنگی (مطالعه موردی: شهرستان مرند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان کارایی و بهره وری انرژی در تولید گوجه فرنگی (مطالعه موردی: شهرستان مرند) :

مقاله بررسی میزان کارایی و بهره وری انرژی در تولید گوجه فرنگی (مطالعه موردی: شهرستان مرند) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در اقتصاد و توسعه کشاورزی (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۳۶۳ تا ۳۷۰ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان کارایی و بهره وری انرژی در تولید گوجه فرنگی (مطالعه موردی: شهرستان مرند)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بهره وری انرژی
مقاله کارایی (نسبت) انرژی
مقاله گوجه فرنگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف این مطالعه تعیین میزان انرژی ورودی و خروجی در تولید گوجه فرنگی درسطوح مختلف کشت گوجه فرنگی می باشد. داده های مورد نیاز از طریق مراجعه حضوری و تکمیل ۱۴۰ پرسش نامه از گوجه فرنگی کاران روستاهای مختلف شهرستان مرند به دست آمد. نتایج نشان داد که میزان انرژی مورد نیاز برای تولید گوجه فرنگی در منطقه، ۲۶۵ گیگاژول در هکتار است که از این میزان حدود ۵۱ درصد سهم کودهای شیمیایی و ۲۱ درصد سهم آب مورد نیاز برای آبیاری می باشد. کارایی (نسبت) انرژی و بهره وری انرژی به ترتیب برابر با ۶۰ و ۷۴۰ کیلوگرم بر مگاژول به دست آمد. سهم انرژی تجدید پذیر از کل انرژی ورودی ۹.۳۰ درصد بود در حالیکه سهم انرژی تجدیدناپذیر ۱۶۹ درصد بود. همچنین نتایج نشان داد که مزارع متوسط در نسبت انرژی و بهره وری انرژی موفق تر بودند. با توجه به یافته ها پیشنهاد می شود که مدیریت بهتر مصرف انرژی مانند استفاده از کودهای دامی بجای کودهای شیمیایی، استفاده صحیح از ماشین آلات و اصلاح سیستم کشت می تواند کارایی انرژی را در منطقه بهبود ببخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.