مقاله ارزیابی تاثیر کاهش سطوح مواد مغذی جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ، مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر کاهش سطوح مواد مغذی جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ، مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر کاهش سطوح مواد مغذی جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ، مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر کاهش سطوح مواد مغذی جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ، مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر کاهش سطوح مواد مغذی جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ، مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری :

مقاله ارزیابی تاثیر کاهش سطوح مواد مغذی جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ، مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۲۹۴ تا ۲۹۷ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تاثیر کاهش سطوح مواد مغذی جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ، مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کاهش مواد مغذی
مقاله کیفیت پوسته
مقاله عملکرد
مقاله مرغ تخم گذار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این آزمایش به منظور ارزیابی اثرات کاهش سطوح مختلف مواد مغذی بر عملکرد مرغ های تخم گذار در مرحله آخر تخم گذاری انجام شد. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با تعداد ۲۵۶ قطعه مرغ تخم گذار سویه تجاری های- لاین(W-36) از سن ۷۳ تا ۸۳ هفتگی در ۴ تیمار و ۴ تکرار (با تعداد ۱۶ قطعه مرغ تخم گذار در هر تکرار) انجام گردید. جیره های غذایی شامل جیره غذایی بر اساس توصیه های مواد مغذی راهنمای پرورش سویه های- لاین (W-36) برای مرحله آخر تخم گذاری (شاهد) و جیره های غذایی دارای ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد مواد مغذی کمتر از توصیه های مواد مغذی راهنمای پرورش که با انرژی قابل سوخت و ساز یکسان بودند و به مدت ۱۰ هفته مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج به دست آمده نشان داد که عملکرد و صفات تخم مرغ تحت تاثیر معنی دار جیره های غذایی آزمایشی قرار نگرفته اند. مقایسه بین عملکرد و صفات تخم مرغ گروه های آزمایشی نشان داد که نه تنها کاهش ۱۵ درصدی سطوح مواد مغذی موجب ایجاد تفاوت معنی دار در صفات تولیدی نسبت به شاهد نمی گردد، بلکه از لحاظ عددی در اغلب موارد موجب بهبود عملکرد و صفات تخم مرغ گردیده و باعث کاهش قابل توجه قیمت خوراک به ازای هر کیلوگرم تخم مرغ تولیدی نیز می گردد. نتیجه گیری می شود در مرغ های تخم گذار سویه های- لاین (W-36)، در زمان جیره نویسی بر اساس توصیه های راهنمای پرورش این سویه، کاهش ۱۵ درصدی سطوح مواد مغذی در اواخر دوره تخم گذاری (۷۳ تا ۸۳ هفتگی) بدون داشتن اثرات سوء بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ این سویه امکان پذیر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.