مقاله عوامل موثر بر نگرش جوانان روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوامل موثر بر نگرش جوانان روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل موثر بر نگرش جوانان روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل موثر بر نگرش جوانان روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل موثر بر نگرش جوانان روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی :

مقاله عوامل موثر بر نگرش جوانان روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی از صفحه ۳۷ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: عوامل موثر بر نگرش جوانان روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جوانان روستایی
مقاله اشتغال
مقاله کشاورزی
مقاله نگرش
مقاله استان کهگیلویه و بویراحمد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این تحقیق بررسی عوامل موثر بر نگرش جوانان روستایی نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی می باشد. تحقیق حاضر از نوع علی، ارتباطی است که به روش میدانی انجام شده است. جامعه آماری تحقیق، جوانان روستایی بین ۱۵ تا ۲۴ سال ساکن در روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد می باشند. تعداد نمونه بر اساس جدول کرجسی و مورگان ۳۱۰ نفر می باشد. برای گردآوری داده ها از روش نمونه گیری خوشه ای استفاده شد. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه بود. برای حصول اطمینان از اعتبار پرسشنامه از پانل متخصصان و برای محاسبه پایایی آن از روش آلفای کرونباخ استفاده شده و مقدار آن ۰۷۹ به دست آمد. بر اساس نتایج حاصل از همبستگی، بین میزان زمین زراعی زیرکشت، مشارکت اجتماعی، درآمد کشاورزی و متغیر نگرش جوانان روستایی در زمینه اشتغال در فعالیت های کشاورزی رابطه مثبت و معنی داری به دست آمد. نتایج رگرسیون چندگانه به شیوه همزمان نشان دهنده آن است که متغیرهای مستقل بررسی شده (نوع نظام بهره برداری، آشنایی با سازمان های مرتبط، مشارکت اجتماعی و میزان درآمد جوانان روستایی) در مجموع ۴۹ درصد تغییرات متغیر وابسته را تبیین می نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.