مقاله بررسی تاثیر تنش خشکی بر صفات فیزیولوژیکی جو بدون پوشینه (.Hordeum sativum L) در منطقه اقلید فارس


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تنش خشکی بر صفات فیزیولوژیکی جو بدون پوشینه (.Hordeum sativum L) در منطقه اقلید فارس دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تنش خشکی بر صفات فیزیولوژیکی جو بدون پوشینه (.Hordeum sativum L) در منطقه اقلید فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تنش خشکی بر صفات فیزیولوژیکی جو بدون پوشینه (.Hordeum sativum L) در منطقه اقلید فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تنش خشکی بر صفات فیزیولوژیکی جو بدون پوشینه (.Hordeum sativum L) در منطقه اقلید فارس :

مقاله بررسی تاثیر تنش خشکی بر صفات فیزیولوژیکی جو بدون پوشینه (.Hordeum sativum L) در منطقه اقلید فارس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۱۹ تا ۲۹ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر تنش خشکی بر صفات فیزیولوژیکی جو بدون پوشینه (.Hordeum sativum L) در منطقه اقلید فارس
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آبسیزیک اسید
مقاله تنش خشکی
مقاله تنفس تاریکی
مقاله جو بدون پوشینه
مقاله فتوسنتز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری ایران رشد و عملکرد غلات به‎ دلیل وجود تنش‎ های خشکی و شوری کاهش پیدا می ‎کند. در عین حال یکی از مناسب ‎ترین گیاهان زراعی برای چنین شرایطی گیاه جو است. در حال حاضر، برای غلبه بر مشکلات تنش ژنوتیپ ‎های مناسب و متحمل جو معمولی و جو بدون پوشینه تحت بررسی هستند. در این آزمایش به منظور بررسی میزان تحمل جو بدون پوشینه به خشکی، چهار ژنوتیپ (UH3، U46M، EHM81-12 و CM67) در ایستگاه تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید به مدت دو سال مورد بررسی قرار گرفتند. چهار تیمار (آبیاری پس از پتانسیل آب خاک ۵۰- (شاهد)، ۵۱-، ۳- و ۵- bar) به ‏کار برده شدند. تیمارها در آزمایش کرت ‎های خرد شده بر اساس طرح پایه بلوک کامل تصادفی در چهار تکرار بررسی شدند. ژنوتیپ های جو بدون پوشینه به کرت‎ های اصلی و تیمارهای آبیاری به کرت ‎های فرعی تعلق گرفت. صفات مورد اندازه‎ گیری شامل میزان فتوسنتز، تنفس و میزان کلروفیل، مقدار هورمون آبسیزیک اسید، پرولین و میزان آنزیم ‎های پراکسیداز و سوپر اکسید دیسموتاز در برگ پرچم بودند. داده ها با نرم افزار MSTATC تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد که تنش باعث کاهش فتوسنتز و میزان کلروفیل ولیکن باعث افزایش میزان آنزیم ‎های سوپر اکسید دیسموتاز و پراکسیداز (به ‎دلیل افزایش تولید مشتقات اکسیژن در تنش خشکی)، محتوی پرولین،ABA و میزان تنفس شد. ژنوتیپUH3 کمترین مقدار فتوسنتز، کلروفیل،ABA و پرولین ولی ژنوتیپCM67 بیشترین مقدار این صفات را داشتند. در مورد تنفس نتیجه عکس بود. به ‎طور کلی، با توجه به صفات مورد بررسی، ژنوتیپ CM67 به‎ عنوان ژنوتیپ متحمل و UH3 به ‎عنوان ژنوتیپ حساس شناخته شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.