مقاله نگرش دانشجویان مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاد کشاورزی زنجان نسبت به به کارگیری یادگیری اینترنتی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگرش دانشجویان مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاد کشاورزی زنجان نسبت به به کارگیری یادگیری اینترنتی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگرش دانشجویان مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاد کشاورزی زنجان نسبت به به کارگیری یادگیری اینترنتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگرش دانشجویان مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاد کشاورزی زنجان نسبت به به کارگیری یادگیری اینترنتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگرش دانشجویان مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاد کشاورزی زنجان نسبت به به کارگیری یادگیری اینترنتی :

مقاله نگرش دانشجویان مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاد کشاورزی زنجان نسبت به به کارگیری یادگیری اینترنتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی از صفحه ۷۳ تا ۹۴ منتشر شده است.
نام: نگرش دانشجویان مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاد کشاورزی زنجان نسبت به به کارگیری یادگیری اینترنتی
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله یادگیری اینترنتی
مقاله آموزش علمی- کاربردی
مقاله زنجان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف کلی از انجام این تحقیق بررسی نگرش دانشجویان مرکز علمی- کاربردی جهاد کشاورزی زنجان نسبت به به کارگیری یادگیری اینترنتی بود. این تحقیق از نوع تحقیقات کاربردی، توصیفی، و همبستگی است که به روش میدانی انجام شد. جامعه آماری مورد نظر شامل دانشجویان مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاد کشاورزی زنجان بودند (N=320) که از این تعداد ۱۷۵ نفر با استفاده از جدول کرجسی و مورگان به روش نمونه گیری طبقه ای- تناسبی به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند و در نهایت ۱۵۲پرسشنامه با نرخ حدود ۸۷ درصد برگشت داده شد که مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته های توصیفی نشان می دهد که دانشجویان نگرش مثبتی نسبت به به کارگیری یادگیری اینترنتی دارند. میانگین تعداد ساعات استفاده از اینترنت توسط دانشجویان در هفته بیش از ۵ ساعت به دست آمد. نتیجه آزمون من وایت نی، اختلاف معنی داری را بین نگرش دانشجویانی که کامپیوتر شخصی دارند و آنهایی که کامپیوتر شخصی ندارند در سطح ۵ درصد نشان می دهد. بر اساس نتایج آزمون کروسکال والیس، اختلاف معنی داری بین متغیرهای رشته تحصیلی و مکان دسترسی دانشجویان به اینترنت و متغیر نگرش آنها وجود نداشت. ضریب همبستگی اسپیرمن، همبستگی مثبت و معنی داری را بین اینترنت، به عنوان منبع آموزشی و نگرش دانشجویان در سطح ۵ درصد نشان داد. همچنین همبستگی مثبت و معنی داری بین اینترنت، به عنوان منبع پژوهشی و ارتباطی با نگرش دانشجویان در سطح ۱ درصد مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.