مقاله مطالعه اثر خشکی و اسید آسکوربیک بر دو رقم کلزا و پاسخ گیاه سویا به عصاره گیاهان تیمار دیده


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر خشکی و اسید آسکوربیک بر دو رقم کلزا و پاسخ گیاه سویا به عصاره گیاهان تیمار دیده دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر خشکی و اسید آسکوربیک بر دو رقم کلزا و پاسخ گیاه سویا به عصاره گیاهان تیمار دیده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر خشکی و اسید آسکوربیک بر دو رقم کلزا و پاسخ گیاه سویا به عصاره گیاهان تیمار دیده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر خشکی و اسید آسکوربیک بر دو رقم کلزا و پاسخ گیاه سویا به عصاره گیاهان تیمار دیده :

مقاله مطالعه اثر خشکی و اسید آسکوربیک بر دو رقم کلزا و پاسخ گیاه سویا به عصاره گیاهان تیمار دیده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در فیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه ۷۳ تا ۹۱ منتشر شده است.
نام: مطالعه اثر خشکی و اسید آسکوربیک بر دو رقم کلزا و پاسخ گیاه سویا به عصاره گیاهان تیمار دیده
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلزا
مقاله خشکی
مقاله اسید آسکوربیک
مقاله سویا
مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در پژوهش حاضر گیاهان کلزا با دو رقم الایت و طلاییه تحت تنش توامان خشکی (۲ سطح) و اسید آسکوربیک (۱ سطح) قرار گرفتند. بعد از طی دوره تنش، گیاهان برداشت و پارامتر های گوناگون رشد مانند اوزان تر و خشک در دو بخش هوایی و زیرزمینی، سطح برگی، نرخ رشد نسبی، نرخ رشد نسبی برگ، سطح برگی ویژه، میزان آب در واحد سطح برگی، نرخ واحد برگی، اندازه گیری گردیدند. حضور اسیدآسکوربیک سبب تخفیف اثرات منفی تنش خشکی در هر دو گونه مورد مطالعه گردید. پاسخ های مورد مطالعه در رقم الایت نسبت به طلاییه بهتر بود. اندازه گیری فعالیت های آنزیمی در دانه رست های سویا تحت اثر عصاره گیاهان کلزا رقم طلاییه نشان دادند که عصاره به دست آمده از گیاهان کلزایی که تحت تیمار آبیاری ۱۴ FC و اسیدآسکوربیک قرار داشتند افزایش معنی داری را در میزان فعالیت آسکوربات پراکسیدازی، کاتالازی و پراکسیدازی گیاهان سویا نسبت به عصاره به دست آمده از گیاهان کلزای تحت سایر تیمارها با اسیدآسکوربیک ایجاد کردند. همین نتایج در مورد رقم الایت هم صادق است با این تفاوت که میزان فعالیت آسکوربات پراکسیدازی در دانه رستهای سویا فقط تحت عصاره به دست آمده از گیاهان تیمار دیده تحت FC از بیشترین فعالیت برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.