مقاله بررسی ضایعات آبششی ناشی از آلودگی انگلی در ماهیان کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ضایعات آبششی ناشی از آلودگی انگلی در ماهیان کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ضایعات آبششی ناشی از آلودگی انگلی در ماهیان کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ضایعات آبششی ناشی از آلودگی انگلی در ماهیان کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ضایعات آبششی ناشی از آلودگی انگلی در ماهیان کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) :

مقاله بررسی ضایعات آبششی ناشی از آلودگی انگلی در ماهیان کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا) از صفحه ۴۷ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: بررسی ضایعات آبششی ناشی از آلودگی انگلی در ماهیان کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کپور علفخوار
مقاله ضایعات بافتی
مقاله آلودگی انگلی
مقاله آبشش
مقاله هیستولوژیک
مقاله استخر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش تعداد ۱۲۰ ماهی از کپور ماهیان علفخوار پرورشی در زمان های تقسیم به استخرهای پرواری و زمان برداشت مورد بررسی قرار گرفتند. ماهیان به طور اتفاقی از سه مزرعه پرورش ماهی (مجتمع پرورش ماهی آزادگان) در سال ۱۳۸۸ صید گردید. این ماهیان با میانگین وزنی به ترتیب؛ گروه اول ۱۱۷۷± ۲۶۹۶ گرم و گروه دوم ۲۱۵۹۱± ۱۶۶۰ گرم بودند. پس از نخاعی کردن ماهی ها جهت بررسی های میکروسکوپی و هیستولوژیک، از آبشش نمونه گیری به عمل آمد. از هر آبشش قطعه ای به ابعاد ۱×۱×۱ سانتی متر جدا شده و در فرمالین %۱۰ قرار داده شدند. نمونه بافت طبق روش متداول عمل آوری (آبگیری با الکل و پارافینه کردن) شده و به وسیله میکروتوم برش هایی به ضخامت ۵-۴ میکرومتر تهیه شد. کلیه برش های بافتی تهیه شده آبشش کپور علفخوار پرورشی با روش هماتوکسیلین- ائوزین رنگ آمیزی شدند. انگل های مشاهده شده در تهیه گسترش مرطوب مربوط به دو جنس Dactylogyrus sp و جنس Trichodin sp بودند. نتایج مشاهدات آسیب شناسی بافتی و ضایعات بافتی و بررسی انگلی در ماهیان مورد مطالعه نشان داد که در ماهیان مورد مطالعه در ابتدای دوره پرورش میزان هیپرپلازی (۰۰۸± ۱۰۶)، تخریب (۰۱۴± ۰۲۶)، خونریزی (۰۳۰± ۱۳۳)، ادم (۰۱۹± ۰۴۳)، انگل های مشاهده شده (۰۰۷± ۰۸۰)، تلانژیکتازی (۰۱۵±۰۴۳ ) دیده شد. ماهیان مورد مطالعه در انتهای دوره پرورش هیپرپلازی (۰۱۶±۱۸۰ )، تخریب (۰۱± ۰۱۰)، خونریزی (۰۲۲± ۱)، ادم (۰۲۵±۰۹۰ )، انگل های مشاهده شده (۰۱۹±۲۴۳ )، تلانژیکتازی (۰۱۲± ۲۴۳) دیده شد. میانگین شدت در اکثر پارامترهای مورد بررسی در دو گروه مورد مطالعه تفاوت معنی دار داشته است. (۰۰۵> P) میانگین شدت تخریب بافتی، نکروز در بین دو گروه مورد مطالعه تفاوت معنی دار نداشته است. (۰۰۵< P)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.