مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه و صفات وابسته در برخی ارقام گندم


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه و صفات وابسته در برخی ارقام گندم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه و صفات وابسته در برخی ارقام گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه و صفات وابسته در برخی ارقام گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه و صفات وابسته در برخی ارقام گندم :

مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه و صفات وابسته در برخی ارقام گندم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه ۱۰۱ تا ۱۱۱ منتشر شده است.
نام: تجزیه علیت عملکرد دانه و صفات وابسته در برخی ارقام گندم
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم
مقاله اثر غیر مستقیم
مقاله اثر مستقیم
مقاله هم بستگی
مقاله تجزیه علیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش بمنظور تجزیه و تحلیل هم بستگی های بین عملکرد دانه، اجزای عملکرد، طول دوره رشد رویشی و طول دوره پرشدن دانه ۱۰ رقم گندم در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در ۴ تکرار در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ اجرا گردید. همبستگی عملکرد دانه در واحد سطح با تعداد پنجه بارور در متر مربع(۰۶۱) ، تعداد دانه در سنبله (۰۶۹) و طول دوره پر شدن دانه(۰۶۶) مثبت و بسیار معنی دار بود، همچنین همبستگی عملکرد دانه در واحد سطح با وزن هزار دانه (-۰۴۳) و تعداد روز تا سنبله دهی (-۰۵۵) منفی و بسیار معنی دار بود. در بین صفات مورد مطالعه، تعداد پنجه بارور در متر مربع و تعداد دانه در سنبله بیشترین اثر مستقیم را بر عملکرد دانه نشان دادند (به ترتیب ۰۴۰ و۰۵۷ ). همچنین طول دوره پر شدن دانه بیشترین اثر مستقیم را بر تعداد دانه در سنبله و وزن هزار دانه داشت (به ترتیب ۰۴۹ و ۰۱۳). تعداد دانه در سنبله اثر مستقیم منفی بسیار معنیداری بر وزن هزار دانه داشت (-۰۶۵). با توجه به نتایج تجزیه علیت، تعداد پنجه بارور در متر مربع و تعداد دانه در سنبله بیشترین سهم را درتبیین تغییرات عملکرد دانه دارا بودند و با توجه به اثر مستقیم طول دوره پر شدن دانه بر تعداد دانه در سنبله و وزن هزار دانه و اینکه بیشترین مقدار ماده خشک در گندم در طول این دوره تولید می شود، می توان از این صفات بعنوان معیار انتخاب در برنامه های به نژادی گندم و تولید ارقام پر محصول استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.