مقاله آموزش میان ‌رشته ‌ای: نوآوری علوم شناختی در آموزش فلسفه ذهن


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آموزش میان ‌رشته ‌ای: نوآوری علوم شناختی در آموزش فلسفه ذهن دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آموزش میان ‌رشته ‌ای: نوآوری علوم شناختی در آموزش فلسفه ذهن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آموزش میان ‌رشته ‌ای: نوآوری علوم شناختی در آموزش فلسفه ذهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آموزش میان ‌رشته ‌ای: نوآوری علوم شناختی در آموزش فلسفه ذهن :

مقاله آموزش میان ‌رشته ‌ای: نوآوری علوم شناختی در آموزش فلسفه ذهن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مطالعات میان رشته ای در علوم انسانی از صفحه ۶۷ تا ۸۷ منتشر شده است.
نام: آموزش میان ‌رشته ‌ای: نوآوری علوم شناختی در آموزش فلسفه ذهن
این مقاله دارای ۲۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله علوم شناختی
مقاله آموزش میان ‌رشته ‌ای
مقاله فلسفه ذهن و بررسی یکپارچه ذهن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مقاله در نظر دارد پیامد علوم ‌شناختی را به منزله مطالعه ای بین ‌رشته ‌ای در آموزش فلسفه ذهن بررسی کند. علوم‌ شناختی با پرداختن به بررسی یکپارچه ذهن در روش ‌شناسی پژوهشی خود، این امکان را به وجود آورده که شیوه‌ ها و فنون جدیدی در زمینه روش ‌های آموزش فلسفه ذهن به کار گرفته شود. برای روشن ساختن نوآوری پداگوژیک حاصل از علوم شناختی در فلسفه ذهن، ابتدا مفروضه ‌های معرفت ‌شناختی علوم ‌شناختی بررسی شده است. این بررسی نشان می‌ دهد آموزش فلسفه ذهن مستلزم توجه هم ‌زمان به دانستنی ‌ها و مهارت ‌هاست. مساله دیگر، تنوع شایستگی ‌ها و تفاوت ‌های دانشجویان این رشته است که با اتخاذ رویکرد بین ‌رشته‌ ای می ‌توان با تشکیل گروه‌ های مطالعاتی نامتجانس، از آن به عنوان یک فرصت بهره برد. بدین ترتیب با بهره ‌گیری از منابع آموزشی متعدد در بررسی یکپارچه ذهن می ‌توان الگوی غیرخطی حل مساله را به کار گرفت و علاوه بر روش تبیین که در سنت فلسفی جاری بوده از شیوه‌ های شبیه ‌سازی کامپیوتری و مطالعات تجربی (مانند علوم اعصاب) برای مطالعه یکپارچه ذهن، فرصت ‌های یادگیری دانشجویان را غنا بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.