مقاله بررسی رابطه توانمندسازی روان شناختی با رضایت شغلی در پرسنل پرستاری


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه توانمندسازی روان شناختی با رضایت شغلی در پرسنل پرستاری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه توانمندسازی روان شناختی با رضایت شغلی در پرسنل پرستاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه توانمندسازی روان شناختی با رضایت شغلی در پرسنل پرستاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه توانمندسازی روان شناختی با رضایت شغلی در پرسنل پرستاری :

مقاله بررسی رابطه توانمندسازی روان شناختی با رضایت شغلی در پرسنل پرستاری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پرستاری و مامایی ارومیه از صفحه ۱۰۴ تا ۱۱۳ منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه توانمندسازی روان شناختی با رضایت شغلی در پرسنل پرستاری
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توانمندی روان شناختی
مقاله رضایت شغلی و پرستاران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پیش زمینه و هدف: تنها مزیت رقابتی پایدار هر سازمان (ازجمله مراکزدرمانی)، افراد آن و نقش تمامی آنان در موفقیت سازمان می باشدکه این امر از طریق توانمندسازی و تامین رضایت شغلی کارکنان میسر است. بدین ترتیب هدف مطالعه حاضر بررسی رابطه بین توانمندی روان شناختی بامیزان رضایت شغلی در پرسنل پرستاری است.
مواد و روش کار: مطالعه حاضر ازنوع توصیفی همبستگی بوده که به شیوه نمونه گیری طبقه ای تصادفی انجام شد. ابزار جمع آوری اطلاعات سه پرسش نامه بود. برای تجزیه وتحلیل داده ها از آزمون T تک نمونه ای، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه استفاده شد.
یافته ها: باوجودی که میانگین رضایت شغلی پرسنل پرستاری (۳۸۴۷) به دست آمد که نشان از رضایت شغلی نسبتا مطلوب دارد، اما بیشترین نارضایتی مربوط به عامل پرداخت بود. ۲) میانگین توانمندی روان شناختی (۴۲۱۸) بود که نشان از توانمندی بالا می باشد. ۳) نتایج ضریب همبستگی نشان داد که بین توانمندی روان شناختی و رضایت شغلی در پرسنل پرستاری رابطه معنی داری وجود دارد. ۴) نتایج رگرسیون چندگانه نیز نشان داد که از بین متغیرهای توانمندی روان شناختی فقط متغیر احساس اعتماد باتغییرات نمرات رضایت شغلی رابطه معنی دار دارد.
بحث و نتیجه گیری: باتوجه به محرز شدن رابطه بین توانمندی روان شناختی و رضایت شغلی در پرسنل پرستاری پیشنهاد می شود که مدیران مراکز بهداشتی درمانی شرایطی را فراهم آورند که کارکنان ۱- شغل خود را با ارزش تلقی نموده و علاقه درونی نسبت به آن داشته باشند. ۲- به توانایی و ظرفیت خود برای انجام وظایف محوله اعتقاد داشته باشند. ۳- دارای حق انتخاب، آزادی عمل و استقلال درمحیط کار باشند. ۴- در تصمیم گیری ها مشارکت داشته باشند. ۵- به یکدیگر احساس اعتماد و علاقه مندی داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.