مقاله تاثیر محتوای رطوبتی خاک و شیب ولتاژ بر حذف الکتروسینتیکی سرب، روی و کادمیوم از یک خاک آهکی آلوده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر محتوای رطوبتی خاک و شیب ولتاژ بر حذف الکتروسینتیکی سرب، روی و کادمیوم از یک خاک آهکی آلوده دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر محتوای رطوبتی خاک و شیب ولتاژ بر حذف الکتروسینتیکی سرب، روی و کادمیوم از یک خاک آهکی آلوده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر محتوای رطوبتی خاک و شیب ولتاژ بر حذف الکتروسینتیکی سرب، روی و کادمیوم از یک خاک آهکی آلوده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر محتوای رطوبتی خاک و شیب ولتاژ بر حذف الکتروسینتیکی سرب، روی و کادمیوم از یک خاک آهکی آلوده :
مقاله تاثیر محتوای رطوبتی خاک و شیب ولتاژ بر حذف الکتروسینتیکی سرب، روی و کادمیوم از یک خاک آهکی آلوده که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در دانش آب و خاک (دانش کشاورزی) از صفحه ۱۷۷ تا ۱۹۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر محتوای رطوبتی خاک و شیب ولتاژ بر حذف الکتروسینتیکی سرب، روی و کادمیوم از یک خاک آهکی آلوده
این مقاله دارای ۲۳ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اصلاح الکتروسینتیک
مقاله آلودگی زدایی
مقاله رطوبت خاک
مقاله شیب ولتاژ
مقاله Cd ،Pb ،Zn
چکیده و خلاصهای از مقاله:
حذف الکتروسینتیکی فلزات سنگین از خاک های آلوده یک روش ابتکاری جهت اصلاح آنها می باشد. این شیوه کارایی بالایی به ویژه از نظر کاهش زمان لازم برای حذف فلزات سنگین از خاک هایی با گذرپذیری کم در مقایسه با روش های آبشویی متداول دارد. در این پژوهش اصلاح الکتروسینتیکی یک خاک آهکی آلوده به سه فلز سنگینZn=1400 mg kg-۱) ،Cd=۱۵ mg kg-۱،(Pb=۲۵۰ mg kg-۱ ناشی از رهاسازی فاضلاب صنایع معدنی اطراف شهرستان زنجان در شمال غرب ایران با استفاده از ستون های خاک دست خورده بررسی شد. تیمارهای آزمایش شامل سه سطح رطوبتی (اشباع،FC و (۰۷FC و دو شیب ولتاژ (۱۳۳ و ۲۶۶ ولت بر سانتی متر ستون خاک) بودند. تاثیر سه الکترولیت (آب مقطر، اسید استیک و(EDTA ، گردش الکترولیت و جابجایی آند بر کارایی حذف فلزات سنگین نیز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایشات نشان داد که کارایی حذف فلزات سنگین از خاک آلوده با افزایش رطوبت خاک و شیب ولتاژ اعمال شده، بطور چشمگیری افزایش می یابد. افزایش شیب ولتاژ و محتوای رطوبتی موجب افزایش مهاجرت یونی و در نتیجه افزایش حذف فلزات گردید. حذف فلزات سنگین در سطح رطوبتی اشباع بالاترین مقدار را داشت، بطوریکه ۳۲۶ درصدCd ، ۳۱۳ درصد Zn و ۱۸۸ درصد Pb بعد از ۱۰ روز اعمال جریان الکتریکی حذف شدند. با کاهش رطوبت به۰۷FC ، میانگین درصد حذف برای سه فلز سنگین بترتیب به ۲۱، ۱۸۴ و ۱۲.۳درصد رسید. در بین سه فلز سنگین مورد نظر،Cd بیشترین مقدار حذف از خاک را داشت و Zn و Pb از نظر میانگین درصد حذف در مراتب بعدی قرار داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.