مقاله بررسی تغییر پاسخ دهی به اثر ضد دردی مرفین و تحمل به مرفین بعد از حذف تخمدان های موش صحرایی ماده


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییر پاسخ دهی به اثر ضد دردی مرفین و تحمل به مرفین بعد از حذف تخمدان های موش صحرایی ماده دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییر پاسخ دهی به اثر ضد دردی مرفین و تحمل به مرفین بعد از حذف تخمدان های موش صحرایی ماده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییر پاسخ دهی به اثر ضد دردی مرفین و تحمل به مرفین بعد از حذف تخمدان های موش صحرایی ماده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییر پاسخ دهی به اثر ضد دردی مرفین و تحمل به مرفین بعد از حذف تخمدان های موش صحرایی ماده :

مقاله بررسی تغییر پاسخ دهی به اثر ضد دردی مرفین و تحمل به مرفین بعد از حذف تخمدان های موش صحرایی ماده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تیر ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه ۲۵۹ تا ۲۷۰ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییر پاسخ دهی به اثر ضد دردی مرفین و تحمل به مرفین بعد از حذف تخمدان های موش صحرایی ماده
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله موش صحرایی
مقاله تخمدان برداری
مقاله درد
مقاله تحمل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: استروژن از طریق گیرنده های استروژنی در مغز، عملکرد مغز را به طور مستقیم تحت تاثیر قرار می دهد و در اعمالی غیر از تولید مثل نیز نقش دارد. شواهد نشان می دهد که استروژن همجنین بر رسپتورهایی که فرایند درد شرمت می کنند و شاید بر آوران های درد اثر می گذارد. در مطالعه حاضر اثرا ضد دردی مرفین و تحمل به مرفین در حضور و عدم حضور تخمدان های کوش صحرایی ماده بررسی شد.
روش ها: تهداد ۴۰ سر موش صحرایی ماده به ۴ گروه ۱۰ تایی شاهد، اوارکتومی، شاهد-تحمل و اوارکتومی-تحمل تقسیم شدند. ۸ هفته بعد از تخمدان برداری، تحمل به مرفین در گروه های ۳ و ۴ با استفاده از تزریق داخل صفاقی ۲۰mg/kg مرفین در طی ۴ روز ایجاد شد. حیوانات گروه ۱و ۲ به جای مرفین، روزانه ۱m1/kg سالین، به مدت ۴ روز دریافت کردند. سنجش درد به وسیله تست صفحه داغ انجام گرفت. در روز پنجم، ابتدا از حیوانات ثبت پایه گرفته شد. سپس حیوانات ۵mg/kg مرفین دریافت کردند و اثرات ضد دردی هر ۱۰ دقیقه بررسی شد.
یافته ها: زمان واکنش به درد بعد از تزریق ۵mg/kg مرفین نسبت به زمان پایه در گزروه شاهد و اوارکتومی بالا بود. اما تفاوتی در گروه شاهد-تحمل و اوارکتومی-تحمل وجود نداشت. اگرچه زمان واکنش به درد بعد از تزربق ۵mg/kg مرفین در گزوه ای شاخد از گروه اوارکتومی بالاتر بود، اما تفاوتی بین گروه های شاهد-تحمل و اوارکتومی-تحمل مشاهده نشد.
نتیجه گیری: نتایج نشان داد که تکرار مصرف مرفین می تواند منجر به تحمل شود. اگرچه تفاوتی بین تحمل در حضور و یا عدم حضور هورمون های جنسی ماده وجود ندارد اما حذف تخمدان ها پاسخ ضد دردی مرفین را کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.