مقاله اثر پودر جوانه بروکلی بر گلوکز ناشتا و غلظت چربی های خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر پودر جوانه بروکلی بر گلوکز ناشتا و غلظت چربی های خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر پودر جوانه بروکلی بر گلوکز ناشتا و غلظت چربی های خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پودر جوانه بروکلی بر گلوکز ناشتا و غلظت چربی های خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر پودر جوانه بروکلی بر گلوکز ناشتا و غلظت چربی های خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲ :
مقاله اثر پودر جوانه بروکلی بر گلوکز ناشتا و غلظت چربی های خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲ که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۹۰ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۱۸ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: اثر پودر جوانه بروکلی بر گلوکز ناشتا و غلظت چربی های خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دیابت نوع ۲
مقاله غلظت چربی های خون
مقاله جوانه بروکلی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: پژوهش کنونی با هدف بررسی اثر پودر جوانه بروکلی بر گلوکز ناشتا و غلظت چربی های خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲ طراحی و اجرا شد.
مواد و روش ها: ۶۳ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ به طور تصادفی در سه گروه قرار گرفتند: ۱) ۱۰ گرم در روز پودر جوانه بروکلی (۲۱نفر)، ۲) ۵ گرم در روز پودر جوانه بروکلی (۲۲ نفر)، ۳) شاهد ۵ گرم در روز دارونما (۲۰ نفر). قند خون ناشتا، کلسترول تام، تری گلیسرید، کلسترول LDL-، کلسترول HDL-، قبل و در پایان هفته چهارم مداخله اندازه گیری شد.
یافته ها: در پایان هفته چهارم پودر جوانه بروکلی موجب۱۳۵ % کاهش معنی دار تری گلیسرید سرم در گروه ۱، در مقایسه با گروه شاهد گردید (P<0.01). میانگین غلظت کلسترولHDL- در پایان هفته چهارم در گروه ۱ به طور معنی دار بالاتر از گروه ۲ و گروه شاهد بود (P<0.01). نمایه آتروژنیک پلاسما در گروه ۱ در پایان مدت مداخله ۲۶% کاهش داشت (P<0.05). %19.6 و ۱۲% کاهش معنی دار قند خون ناشتا و ۱۶۵% و ۱۲۲% کاهش معنی دار کلسترول تام در پایان هفته چهارم در گروه ۱ و ۲ در مقایسه با ابتدای مطالعه مشاهده شد. نسبت های کلسترول تام به کلسترول HDL- و کلسترول LDL- به کلسترولHDL- در گروه ۱ در پایان هفته چهارم ۱۲۳% و ۱۰۶% کاهش معنی دار داشت (P<0.05).
نتیجه گیری: یافته ها نشان داد پودر جوانه بروکلی می تواند در بهبود غلظت چربی های خون در بیماران دیابتی تاثیر مثبت داشته باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.