مقاله تعیین میزان مصرف قرص های پیشگیری از بارداری در حاملگی های ناخواسته و بررسی عوامل مرتبط با شکست آن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان مصرف قرص های پیشگیری از بارداری در حاملگی های ناخواسته و بررسی عوامل مرتبط با شکست آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان مصرف قرص های پیشگیری از بارداری در حاملگی های ناخواسته و بررسی عوامل مرتبط با شکست آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان مصرف قرص های پیشگیری از بارداری در حاملگی های ناخواسته و بررسی عوامل مرتبط با شکست آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان مصرف قرص های پیشگیری از بارداری در حاملگی های ناخواسته و بررسی عوامل مرتبط با شکست آن :

مقاله تعیین میزان مصرف قرص های پیشگیری از بارداری در حاملگی های ناخواسته و بررسی عوامل مرتبط با شکست آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر ۱۳۹۰ در مجله زنان مامایی و نازایی ایران از صفحه ۱ تا ۶ منتشر شده است.
نام: تعیین میزان مصرف قرص های پیشگیری از بارداری در حاملگی های ناخواسته و بررسی عوامل مرتبط با شکست آن
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حاملگی ناخواسته
مقاله پیشگیری ازبارداری
مقاله قرص های خوراکی جلوگیری از بارداری
مقاله شکست

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بارداری ناخواسته با عواقب ناخوشایند جسمی و روانی برای مادر و جنین همراه است. بسیاری از موارد بارداری ناخواسته در زنانی ایجاد می شود که برای جلوگیری از بارداری به روش های بسیار مطمئن به ویژه قرص-های ضد بارداری خوراکی روی آورده اند. این پژوهش با هدف بررسی میزان مصرف قرص های ضدبارداری خوراکی در حاملگی های ناخواسته و بررسی عوامل مرتبط با شکست آن انجام شد.
روش کار: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی ۱۰۰۰ خانم باردار که در سال های ۱۳۸۷-۱۳۸۶ برای زایمان به بخش مامایی بیمارستان امام رضا در مشهد مراجعه کرده بودند از نظر بارداری ناخواسته مورد بررسی قرار گرفتند سپس مادرانی که حین مصرف قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداری حامله شده بودند، در مورد روش مصرف آن مورد پرسش قرار گرفتند. داده ها به کمک پرسشنامه ای شامل اطلاعات جمعیت شناختی و روش پیشگیری از بارداری جمع آوری و با نرم افزار SPSS (نسخه ۱۱۵) تحلیل شد.
یافته ها: ۳۴۵ درصد افراد مورد مطالعه حاملگی ناخواسته داشتند که ۳۹۱ درصد آنها از روش های پیشگیری از بارداری استفاده می کردند. در حاملگی های ناخواسته رایج ترین روش پیشگیری از بارداری قرص های خوراکی بود (۴۰۳%) که ۱۹۷ درصد افراد آن را به طور صحیح مصرف می کردند. شایع ترین علت مصرف نادرست ترس از عوارض (۴۲۲ درصد) بود. سن، سطح تحصیلات و وضعیت اقتصادی با شکست رابطه معنی دار داشت .(p<0.05)
نتیجه گیری: از آنجا که پرمصرف ترین روش قابل برگشت پیشگیری از بارداری قرص های ترکیبی هستند و مهم ترین عامل شکست ترس از عوارض است، آموزش مصرف صحیح و اطمینان دادن به مصرف کنندگان در خصوص عوارض دارو می تواند از بسیاری موارد بارداری ناخواسته پیشگیری کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.