مقاله تاثیر حرکات ساده ورزشی و وضعیت صحیح انجام کارهای روزانه بر متغیرهای موثر بر کمردرد در دوران بارداری


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر حرکات ساده ورزشی و وضعیت صحیح انجام کارهای روزانه بر متغیرهای موثر بر کمردرد در دوران بارداری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر حرکات ساده ورزشی و وضعیت صحیح انجام کارهای روزانه بر متغیرهای موثر بر کمردرد در دوران بارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر حرکات ساده ورزشی و وضعیت صحیح انجام کارهای روزانه بر متغیرهای موثر بر کمردرد در دوران بارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر حرکات ساده ورزشی و وضعیت صحیح انجام کارهای روزانه بر متغیرهای موثر بر کمردرد در دوران بارداری :

مقاله تاثیر حرکات ساده ورزشی و وضعیت صحیح انجام کارهای روزانه بر متغیرهای موثر بر کمردرد در دوران بارداری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر ۱۳۹۰ در مجله زنان مامایی و نازایی ایران از صفحه ۴۸ تا ۵۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر حرکات ساده ورزشی و وضعیت صحیح انجام کارهای روزانه بر متغیرهای موثر بر کمردرد در دوران بارداری
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کمردرد
مقاله فعالیت روزانه،حرکات ساده ورزشی
مقاله حاملگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: مطالعات محدودی برای اثبات اثرات مختلف ورزش بر کمردرد در زنان انجام شده است. این مطالعه با هدف تعیین تاثیر انجام ورزش مناسب و وضعیت بدنی صحیح در هنگام فعالیت های روزانه دوران بارداری طراحی شد.
روش کار: این پژوهش یک مطالعه تجربی است که در سال ۱۳۸۸ روی ۱۳۲ نفر از خانم های باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی- درمانی و مطب های متخصصین زنان و زایمان شهر اراک که به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند، انجام شد. شرکت کنندگان با استفاده از روش تخصیص بلوکی به دو گروه مورد و شاهد تقسیم شدند. پژوهش در چهار مرحله اخذ شرح حال، تعلیم، اجرا و ارزیابی نهایی انجام شد. داده ها با آزمون های آماری توصیفی و تحلیلی به کمک نرم افزارSPSS (نسخه ۱۱) تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: اکثر زنان در هر دو گروه نوع درد را یک طرفه، در ناحیه پایین کمر و با ماهیت تیرکشنده به صورت متناوب گزارش کردند. ۱۸۲% گروه مورد و ۳۶۶% گروه کنترل مبتلا به کمردرد دوران بارداری بودند (p<0.05). در گروه کنترل ۳۱۸% بلند کردن جسم سنگین، راه رفتن و ایستادن طولانی را تواما و همچنین فعالیت روزانه را به تنهایی عامل موثر بر درد گزارش کردند.
نتیجه گیری: ورزش در دوران بارداری موجب حذف کمردرد نمی شود، اما کنترل عوامل موثر بر آن در کاهش کمر درد این دوران مفید است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.