مقاله برآورد درازا و پهنای مزیودیستالی دندان های پرمولر فک پایین با استفاده از پرتونگاری پانورامیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد درازا و پهنای مزیودیستالی دندان های پرمولر فک پایین با استفاده از پرتونگاری پانورامیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد درازا و پهنای مزیودیستالی دندان های پرمولر فک پایین با استفاده از پرتونگاری پانورامیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد درازا و پهنای مزیودیستالی دندان های پرمولر فک پایین با استفاده از پرتونگاری پانورامیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد درازا و پهنای مزیودیستالی دندان های پرمولر فک پایین با استفاده از پرتونگاری پانورامیک :

مقاله برآورد درازا و پهنای مزیودیستالی دندان های پرمولر فک پایین با استفاده از پرتونگاری پانورامیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry از صفحه ۱۰۸ تا ۱۱۳ منتشر شده است.
نام: برآورد درازا و پهنای مزیودیستالی دندان های پرمولر فک پایین با استفاده از پرتونگاری پانورامیک
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرتونگاری پانورامیک
مقاله دندان پرمولر
مقاله درازای دندان
مقاله پهنای مزیودیستالی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیان مساله: در بررسی های تشخیصی دندانپزشکی، برآورد اندازه پهنای مزیودیستالی دندان های رویش نیافته، میزان فضای مورد نیاز برای رویش دندان ها در رابطه با واکاوی فضا و بررسی نسبت تاج به ریشه از اهمیت بسزایی برخوردار است.
هدف: هدف از این پژوهش، بررسی نسبت درازا و پهنای مزیودیستالی واقعی و پرتونگاری دندان های پرمولر فک پایین به منظور ارایه معادله در پیشگویی درازا و پهنای مزیودیستالی دندان های نروییده با استفاده از پرتونگاری پانورامیک بود.
مواد و روش: برای انجام این پژوهش، ۵۶ دندان سالم پرمولر نخست و دوم کشیده شده فک پایین به همراه کلیشه پانورامیک با کیفیت مناسب گردآوری شده و به چهار گروه T۳۴ (پرمولر اول چپ پایین)، T۴۴ (پرمولر اول راست پایین)، T۳۵ (پرمولر دوم چپ پایین)، T۴۵ (پرمولر دوم راست پایین) بخش شدند. سپس، اندازه گیری های مربوط به درازا و پهنای مزیودیستالی دندان ها روی کلیشه های پانورامیک و دندان های کشیده شده انجام گردید. داده های به دست آمده توسط آزمون آماری تی (T-Test) و تی زوج (Two tailed students) و روش رگرسیون خطی مورد واکاوی آماری قرار گرفت.
یافته ها: میزان بزرگنمایی عمودی به دست آمده برای پرمولرهای نخست فک پایین حدود ۱۱۴ تا ۱۲۱ درصد و برای پرمولرهای دوم فک پایین حدود ۱۶ درصد گزارش شد. میزان بزرگنمایی افقی ارزیابی شده برای پرمولرهای نخست فک پایین حدود ۱۵ درصد و برای پرمولرهای دوم فک پایین حدود ۲۶ درصد بود. از لحاظ آماری هیچ تفاوت معناداری میان درازا و پهنای مزیودیستالی واقعی و پرتونگاری و میزان بزرگنمایی دندان های پرمولر سمت چپ در مقایسه با دندان های پرمولر سمت راست دیده نشد. همچنین، برای برآورد درازا و پهنای واقعی دندان های پرمولر فک پایین معادلاتی ارایه گردید.
نتیجه گیری: استفاده از کلیشه پانورامیک برای برآورد درازا و پهنای مزیودیستالی واقعی دندان ها با استفاده از معادله های خاص هر دندان در فک پایین عملی و قابل اعتماد است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.