مقاله دوزیمتری پلاک های چشمی ( ۱۰۶RU/106Rh) در یک مدل فانتوم چشمی با استفاده از MCNP4C و مقایسه آن با اندازه گیری های تجربی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله دوزیمتری پلاک های چشمی ( ۱۰۶RU/106Rh) در یک مدل فانتوم چشمی با استفاده از MCNP4C و مقایسه آن با اندازه گیری های تجربی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله دوزیمتری پلاک های چشمی ( ۱۰۶RU/106Rh) در یک مدل فانتوم چشمی با استفاده از MCNP4C و مقایسه آن با اندازه گیری های تجربی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دوزیمتری پلاک های چشمی ( ۱۰۶RU/106Rh) در یک مدل فانتوم چشمی با استفاده از MCNP4C و مقایسه آن با اندازه گیری های تجربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله دوزیمتری پلاک های چشمی ( ۱۰۶RU/106Rh) در یک مدل فانتوم چشمی با استفاده از MCNP4C و مقایسه آن با اندازه گیری های تجربی :
مقاله دوزیمتری پلاک های چشمی ( ۱۰۶RU/۱۰۶Rh) در یک مدل فانتوم چشمی با استفاده از MCNP4C و مقایسه آن با اندازه گیری های تجربی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۹۰ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۱۷۱ تا ۱۷۸ منتشر شده است.
نام: دوزیمتری پلاک های چشمی ( ۱۰۶RU/۱۰۶Rh) در یک مدل فانتوم چشمی با استفاده از MCNP4C و مقایسه آن با اندازه گیری های تجربی
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله براکی تراپی
مقاله اپلیکاتور
مقاله ملانوم
مقاله مونت کارلو
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: تعدادی از منابع رادیواکتیو در اندازه و شکل های مختلفی برای براکی تراپی وجود دارند. پلاک های چشمی ۱۰۶RU در درمان ملانومای چشمی، سال های زیادی استفاده شده اند. این پلاک ها شامل یک فیلم نازک ۱۰۵RU، منتشر کننده گنجانده شده در یک فلز نقره ای خالص می باشد. هدف اصلی کار، بررسی توزیع دوز پلاک های چشمی در طول محور مرکزی و دو طرف محور مرکزی بود. کالیبراسیون پلاک های چشمی را با استفاده از کد مونت کارلو و اندازه گیری تجربی انجام داده ایم.
روش بررسی: برای اندازه گیری دوز مطلق در امتداد محور مرکزی و دو طرف محور مرکزی پلاک چشمی ۱۰۶RU یک فانتوم کروی (PMMA) با شعاع ۱۲mm و ارتفاع۲۸ mm ساخته شده است. به منظور بررسی اندازه گیری عملی، شبیه سازی را با استفاده اپلیکاتورها،TLD و فانتوم چشم و کد مونت کارلو با یک کامپبوتر شخصی(P4,108 GHz) انجام گرفت. زمان اجرای کد MCNP4C برای هر پلاک چشمی ۴۲۰۰ دقیقه بوده و تالی x f8 و قطع انرژی، استفاده شده است.
یافته ها: توزیع دوز حاصل از روش عملی و شبیه سازی شش نوع پلاک چشمی COB, CCY, CCB, CCA, CIA, CGD مورد ارزیابی قرار گرفت. دوز عمقی نسبی و مطلق در امتداد محور مرکزی و دو طرف محور مرکزی با فاصله۹ mm از سطح اپلیکاتور با خطای کمتر از روش پیشنهادی NIST و bebig مقایسه گردید. نتیجه این روش ها بطور کامل با داده های تولید کننده این پلاک- ها مقایسه، در نمودارها و منحنی ها دیده می شوند.
نتیجه گیری: مقایسه دقیق مونت کارلو مربوط به توزیع دوز اپلیکاتورهای ذکر شده و توزیع دوز مطلق این پلاک ها به روش عملی، نشان داد که این پلاک ها برای درمان تومور های درون چشمی کارایی خوبی دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.