مقاله اثر تزریق بوتولینیوم توکسین A در درمان ایزوترو پی مادرزادی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر تزریق بوتولینیوم توکسین A در درمان ایزوترو پی مادرزادی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تزریق بوتولینیوم توکسین A در درمان ایزوترو پی مادرزادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تزریق بوتولینیوم توکسین A در درمان ایزوترو پی مادرزادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تزریق بوتولینیوم توکسین A در درمان ایزوترو پی مادرزادی :
مقاله اثر تزریق بوتولینیوم توکسین A در درمان ایزوترو پی مادرزادی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۹۰ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۱۷۹ تا ۱۸۶ منتشر شده است.
نام: اثر تزریق بوتولینیوم توکسین A در درمان ایزوترو پی مادرزادی
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایزوتروپی مادرزادی
مقاله توکسین بوتولینیوم
مقاله دیسپورت
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: ایزوتروپی مادرزادی یکی از شایع ترین مشکلات چشمی کودکان می باشد که منشا ژنتیکی دارد و عوارض زیادی مانند تنبلی چشم کاهش دید سه بعدی و مشکلات زیبایی دارد که می تواند در سرنوشت شخص از نظر انتخاب شغل و مسایل روانی اثر گزار باشد. در این مطالعه اثر تزریق توکسین بوتولینیومA در زیرملتحمه نزدیک عضلات رکتوس داخلی هردو چشم در کودکان با ایزوتروپی مادرزادی بررسی شده است.
روش بررسی: تعداد ۳۰ کودک (۵۴- ۶ ماهه) با ایزوتروپی مادرزای که بیماری سیستمیک نداشته و از نظرنرولوژی نرمال بودند وارد مطالعه شدند. مقدار ۱۰ واحد از توکسین بوتولینیوم A زیر ملتحمه نزدیک محل اتصال عضله مدیال رکتوس به اسکلرا در هر دو چشم، پس از تزریق آرام بخش در اتاق عمل تزریق شد. میزان انحراف روز سوم، هفته اول، ماه های اول، سوم، ششم و دوازدهم بعد از تزریق اندازه گیری شده و اطلاعات توسط آزمون تی دو و با استفاده از نرم افزارSPSS 17 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: درپایان ماه دوازدهم پس از تزریق، متوسط زاویه انحراف قبل از تزریق از۵۲± ۱۷ PD (محدود۳۰ -۹۰ PD ) به ۲۷۸ ± ۲۱۲۹ PD کاهش یافت (۸۶۳ درصد) و موفقیت درمان انحراف کمتر یا مساوی ۱۰ PDدرنظر گرفته شده در ۲۳۳ درصد بیماران بدست آمد (P=0.008). ۵۶.۶درصد کودکان (۱۷ نفر) زاویه انحراف قبل از تزریق کمتر یا مساوی ۴۵ PD داشتند که از این تعداد ۴۱۱ درصد در ماه اول، ۷۰ درصد در ماه سوم، ۷۶ درصد در ماه ششم و ۴۱۱ درصد بعد از پایان ۱۲ ماه انحراف کمتر یا مساوی ۱۰ PD داشتند (P=0.030).
نتیجه گیری: تزریق دوطرفه بوتولینیوم توکسین A (دیس پورت) در زیر ملتحمه نزدیک محل اتصال عضلات رکتوس داخلی به اسکلرا هر دو چشم روشی بی- خطر است که درهم راستا کردن چشم ها بطور موقت موثر بوده و میزان کلی انحراف را کاهش می دهد (۸۶۳ درصد) و در انحراف های با زاویه انحراف کم (کمتر یا مساوی ۴۵ PD ) اثر بهتری دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.