مقاله بروز نشانگرهای HER2/neu و ?SMA در کارسینوم سلول سنگفرشی دهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بروز نشانگرهای HER2/neu و ?SMA در کارسینوم سلول سنگفرشی دهان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بروز نشانگرهای HER2/neu و ?SMA در کارسینوم سلول سنگفرشی دهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بروز نشانگرهای HER2/neu و ?SMA در کارسینوم سلول سنگفرشی دهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بروز نشانگرهای HER2/neu و ?SMA در کارسینوم سلول سنگفرشی دهان :

مقاله بروز نشانگرهای HER2/neu و SMA در کارسینوم سلول سنگفرشی دهان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry از صفحه ۱۱ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: بروز نشانگرهای HER2/neu و SMA در کارسینوم سلول سنگفرشی دهان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارسینوم سلول سنگفرشی
مقاله HER2/neu ،SMA
مقاله میوفیبروبلاست

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیان مساله: کارسینوم سلول سنگفرشی شایع ترین سرطان دهان است اما پاتوژنز آن کاملا شناخته شده نیست. HER2/neu پروتوانکوژنی دارای سکانس همولوگ با فاکتور رشد اپیدرمال است. SMA اکتین اختصاصی ماهیچه صاف بوده که بیانگر وجود میوفیبروبلاست ها در استرومای این سرطان دهان است.
هدف: هدف از این پژوهش، بررسی بیان نشانگر های HER2/neu (اپی تلیالی) و SMA (استرومایی) در کارسینوم سلول سنگفرشی دهان بود.
مواد و روش: در این بررسی گذشته نگر، شمار ۱۸ بلوک پارافینه کارسینوم سلول سنگفرشی و ۱۰ نمونه مخاط طبیعی دهان (به عنوان شاهد) با استفاده از نشانگرهای HER2/neu و SMA با روش ایمونوهیستوشیمی رنگ آمیزی گردیدند. شدت و درصد رنگ پذیری سلول های اپی تلیالی تومورال و بررسی کیفی رنگ پذیری میوفیبروبلاست ها به ترتیب با نشانگرهای بالا در نظر گرفته شد. نتایج با آزمون های کاپا (Kappa) و ایکس دو (X۲) واکاوی گردید.
یافته ها: از ۱۸ نمونه کارسینوم سلول سنگفرشی تنها ۳ مورد با نشانگر Her2/ne و ۱۲ نمونه باSMA ، مثبت و در مخاط طبیعی دهان تنها یک نمونه با Her2/neu مثبت و هر ۱۰ نمونه با SMA منفی بودند. اختلاف آماری در بیان SMA در کارسینوم سلول سنگفرشی و مخاط طبیعی دهان معنادار بود(p=0.002) . اما این اختلاف در بیان HER2/neu در کارسینوم سلول سنگفرشی و مخاط طبیعی دهان معنادار نبود(p>0.05) .
نتیجه گیری: از نتایج بررسی کنونی به نظر می رسد، که پروتئین SMA نقشی موثر در پاتوژنز و رفتار تهاجمی کارسینوم سلول سنگفرشی دهان دارد اما HER2/neu نقشی عمده در پاتوژنز این سرطان دهان ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.