مقاله بررسی تاثیر قرق بر ویژگی های پوشش گیاهی مراتع مناطق نیمه خشک (مطالعه موردی شهرستان قوچان منطقه بهارکیش)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر قرق بر ویژگی های پوشش گیاهی مراتع مناطق نیمه خشک (مطالعه موردی شهرستان قوچان منطقه بهارکیش) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر قرق بر ویژگی های پوشش گیاهی مراتع مناطق نیمه خشک (مطالعه موردی شهرستان قوچان منطقه بهارکیش)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر قرق بر ویژگی های پوشش گیاهی مراتع مناطق نیمه خشک (مطالعه موردی شهرستان قوچان منطقه بهارکیش)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر قرق بر ویژگی های پوشش گیاهی مراتع مناطق نیمه خشک (مطالعه موردی شهرستان قوچان منطقه بهارکیش) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
مراتع یکی از منابع اساسی تولید محسوب می گردد که حفظ، احیا و توسعه آن علاوه بر اینکه تولید مستمر و پایدار را به دنبال داشته بخش مهمی از علوفه مورد نیاز دام را تامین می کند و نقش اساسی در حفظ آب و خاک و پایداری اکوسیستم به عهده دارد. مراتع کشور در بسیاری از نقاط بر اثر بهره برداری بی رویه و غیراصولی تخریب و گونه های خوشخوراک مرتعی به مرور زمان نابود می شوند؛ لذا مراتع برای رسیدن به وضعیتی مطلوب نیازمند عملیات اصلاح و احیاء می باشند. پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر قرق بر ویژگی های پوشش گیاهی در مرتع بهارکیش قوچان، صورت گرفت. برای نمونه برداری با استفاده از روش تصادفی سیستماتیک، سه ترانسکت ۱۰۰ متری در هر سایت اصلاحی و منطقه شاهد مستقر، و در طول هر ترانسکت با استفاده از تعداد ده پلات ۲۰ متر مربعی اقدام به برداشت اطلاعات پوشش گیاهی شد. در داخل هر پلات فهرست گونه ای موجود، درصد تاج پوشش، تولید کل و تراکم پوشش گیاهی تعیین شد. در اثر اجرای عملیات اصلاحی قرق در مرتع بهارکیش، ویژگی های پوشش گیاهی، تراکم و تولید در منطقه نسبت به سایت شاهد افزایش یافته و از نظر آماری دارای اختلاف معنی دار در سطح یک درصد هستند. به طور کلی نتایج نشان داد که اجرای عملیات اصلاحی در مرتع بهارکیش قوچان، موفقیت آمیز بوده و باعث بهبود ویژگی های مورد مطالعه پوشش گیاهی، در این مرتع شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.