مقاله بررسی اثر روش نوردهی و قراردهی کامپوزیت پشتی در ریز نشت ترمیم های کلاس دو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر روش نوردهی و قراردهی کامپوزیت پشتی در ریز نشت ترمیم های کلاس دو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر روش نوردهی و قراردهی کامپوزیت پشتی در ریز نشت ترمیم های کلاس دو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر روش نوردهی و قراردهی کامپوزیت پشتی در ریز نشت ترمیم های کلاس دو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر روش نوردهی و قراردهی کامپوزیت پشتی در ریز نشت ترمیم های کلاس دو :
مقاله بررسی اثر روش نوردهی و قراردهی کامپوزیت پشتی در ریز نشت ترمیم های کلاس دو که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry از صفحه ۴۸ تا ۵۷ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر روش نوردهی و قراردهی کامپوزیت پشتی در ریز نشت ترمیم های کلاس دو
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ریزنشت
مقاله روش نوردهی
مقاله روش ترمیم
مقاله کامپوزیت پشتی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
بیان مساله: یکی از مشکلات کامپوزیت های پشتی ریزنشت آنهاست. روش قرار دادن کامپوزیت یا روش نوردهی می تواند سبب ایجاد تغییراتی در ریزنشت شود. بررسی ها نتایجی گوناگون را گزارش نموده اند.
هدف: هدف از این پژوهش، بررسی اثر دو روش نور دهی و دو روش قرار دهی بر ریزنشت حفره های کلاس دو ترمیم شده با کامپوزیت پشتی بود.
مواد و روش: حفره های کلاس دو استاندارد بر روی ۵۶ دندان مولر ماگزیلای سالم کشیده شده انسانی فراهم شد. سپس، دندان ها به گونه تصادفی به چهار گروه مساوی بخش گردیدند. در گروه ۱، روش ترمیم حجمی (Bulk) و روش نور دهی معمولی (Conventional)، در گروه ۲، روش ترمیم لایه لایه (Incremental) و نوردهی معمولی، در گروه ۳، روش ترمیم حجمی و نوردهی به روش مرحله ای (Soft start)، و در گروه ۴، روش ترمیم لایه لایه و روش نور دهی مرحله ای انجام شد. همه حفره ها با کامپوزیت پشتی P60 (3M/ESPE) به همراه سینگل باند (Single bond) ترمیم شدند. پس از انجام تغییرات چرخه ی حرارتی، نمونه ها به مدت ۲۴ ساعت در متیلن بلو ۲ درصد شناور شدند و پس از شست و شو و برش دندان ها، میزان ریزنشت توسط استریومیکروسکوپ با بزرگنمایی ۴۰ برابر بررسی گردید. نتایج به وسیله آزمون های آماری مان ویتنی (Mann-Whitney) و کروسکال والیس (Kruskal-Wallis) واکاوی شدند.
یافته ها: ریزنشت گروه ترمیم حجمی با لایه لایه و مرحله ای با معمولی تفاوت آماری معنادار نشان داد(p<0.01) . بیشترین و کمترین ریزنشت ها به ترتیب مربوط به گروه های حجمی معمولی و لایه لایه مرحله ای بود. تفاوت آماری معنادار میان گروه ها وجود داشت(p<0.01) .
نتیجه گیری: روش ترمیم لایه لایه و نوردهی مرحله ای موجب ریزنشت کمتری می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.