مقاله مطالعه هیدروژئوشیمی برخی عناصر سمی در پساب کارخانه زغالشویی زرند و روش های پاکسازی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه هیدروژئوشیمی برخی عناصر سمی در پساب کارخانه زغالشویی زرند و روش های پاکسازی آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه هیدروژئوشیمی برخی عناصر سمی در پساب کارخانه زغالشویی زرند و روش های پاکسازی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه هیدروژئوشیمی برخی عناصر سمی در پساب کارخانه زغالشویی زرند و روش های پاکسازی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه هیدروژئوشیمی برخی عناصر سمی در پساب کارخانه زغالشویی زرند و روش های پاکسازی آن :
مقاله مطالعه هیدروژئوشیمی برخی عناصر سمی در پساب کارخانه زغالشویی زرند و روش های پاکسازی آن که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه ۱۸۲ تا ۱۹۴ منتشر شده است.
نام: مطالعه هیدروژئوشیمی برخی عناصر سمی در پساب کارخانه زغالشویی زرند و روش های پاکسازی آن
این مقاله دارای ۱۳ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلودگی
مقاله پاکسازی
مقاله زرند
مقاله زغالشویی
مقاله عناصر سمی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در تحقیق انجام شده، تغییرات غلظت و میزان تحرک برخی عناصر سمی در پساب کارخانه زغالشویی زرند جهت تعیین میزان آلودگی به وسیله این کارخانه مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها در ماه های خرداد، آبان، دی و بهمن از آب ورودی به کارخانه، آب خروجی و حوضچه اکبرآباد که محل تجمع پساب می باشد، جمع آوری گردید و به وسیله دستگاه جذب اتمی شعله ای، غلظت عناصر نقره، بور، کادمیوم، کبالت، کروم، آهن، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی در آن ها اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده، حاکی از آن است که غلظت عناصر کروم، منگنز و نیکل در پساب کارخانه زغالشویی و در حوضچه اکبرآباد افزایش زیادی داشته است که بیانگر ورود آلودگی های ناشی از کارخانه زغالشویی می باشد. میزان غلظت عناصر در حوضچه، نسبتا کمتر از غلظت آن ها در آب خروجی از کارخانه است که دلیل آن جذب این عناصر توسط زغال، هیدروکسید های آهن و منگنز، کانی های رسی و جلبک های موجود در حوضچه آب می باشد. غلظت تمامی این عناصر در ماه های گرم سال مانند خرداد ماه، بیش از اوقات سردتر سال می باشد که دلیل این امر، افزایش درجه حرارت و در نتیجه افزایش انحلال پذیری عناصر، کاهش pH آب در اثر کاهش انحلال پذیری کربنات ها و سولفات های کلسیم و منیزیم، افزایش میزان تبخیر و کاهش بارندگی و رواناب سطحی ورودی به حوضچه می باشد. همچنین مشخص گردید، غلظت اکثر عناصر در آب حوضچه بیش از غلظت مجاز برای استفاده در کشاورزی می باشد که با اعمال روش های صحیح پاکسازی مانند افزایش pH، هوادهی و استفاده از کلوئیدها می توان آن را تا حد قابل قبولی تصفیه نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.