مقاله بررسی اثرات عصاره آبی گل های زعفران (.Crocus sativus L) بر روی میزان فعالیت سلول های مریستم ریشه نخود، زیره سیاه، پیاز و جو


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات عصاره آبی گل های زعفران (.Crocus sativus L) بر روی میزان فعالیت سلول های مریستم ریشه نخود، زیره سیاه، پیاز و جو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات عصاره آبی گل های زعفران (.Crocus sativus L) بر روی میزان فعالیت سلول های مریستم ریشه نخود، زیره سیاه، پیاز و جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات عصاره آبی گل های زعفران (.Crocus sativus L) بر روی میزان فعالیت سلول های مریستم ریشه نخود، زیره سیاه، پیاز و جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات عصاره آبی گل های زعفران (.Crocus sativus L) بر روی میزان فعالیت سلول های مریستم ریشه نخود، زیره سیاه، پیاز و جو :

مقاله بررسی اثرات عصاره آبی گل های زعفران (.Crocus sativus L) بر روی میزان فعالیت سلول های مریستم ریشه نخود، زیره سیاه، پیاز و جو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی) از صفحه ۲۹ تا ۳۵ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات عصاره آبی گل های زعفران (.Crocus sativus L) بر روی میزان فعالیت سلول های مریستم ریشه نخود، زیره سیاه، پیاز و جو
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ضد میتوزی
مقاله زعفران
مقاله نخود
مقاله زیره سیاه
مقاله جو
مقاله پیاز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.