مقاله تشخیص ملکولی و تعیین فاکتورهای ویرولانس سویه ‌های سودوموناس آئروجینوزا جدا شده از عفونت های زخم و سوختگی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تشخیص ملکولی و تعیین فاکتورهای ویرولانس سویه ‌های سودوموناس آئروجینوزا جدا شده از عفونت های زخم و سوختگی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تشخیص ملکولی و تعیین فاکتورهای ویرولانس سویه ‌های سودوموناس آئروجینوزا جدا شده از عفونت های زخم و سوختگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص ملکولی و تعیین فاکتورهای ویرولانس سویه ‌های سودوموناس آئروجینوزا جدا شده از عفونت های زخم و سوختگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تشخیص ملکولی و تعیین فاکتورهای ویرولانس سویه ‌های سودوموناس آئروجینوزا جدا شده از عفونت های زخم و سوختگی :

مقاله تشخیص ملکولی و تعیین فاکتورهای ویرولانس سویه ‌های سودوموناس آئروجینوزا جدا شده از عفونت های زخم و سوختگی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهمن و اسفند ۱۳۸۹ در پژوهنده از صفحه ۲۸۷ تا ۲۹۲ منتشر شده است.
نام: تشخیص ملکولی و تعیین فاکتورهای ویرولانس سویه ‌های سودوموناس آئروجینوزا جدا شده از عفونت های زخم و سوختگی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سودوموناس آئروجینوزا
مقاله اگزوتوکسین OprL ،OprI ،A
مقاله نورآمینیداز و اگزوآنزیم S
مقاله سوختگی
مقاله زخم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: در دهه ‌های اخیر در پی درمان آنتی ‌بیوتیکی، سودوموناس آئروجینوزا به عنوان یکی از مهمترین پاتوژنهای بیمارستانی شناسایی شد. به دلیل اهمیت کلینیکی سودوموناس آئروجینوزا روش های متنوعی برای شناسایی آن به وجود آمده است. هدف از این مطالعه شناسایی سویه ‌های سودوموناس آئروجینوزا جدا شده از عفونت های زخم و سوختگی بر اساس PCR ژن‌ های اختصاصی لیپوپروتئینهای غشای خارجی ( oprIو (oprL و اگزوتوکسین(toxA) A و تعیین فراوانی ژنهای ویرولانس آنزیم های نورآمینیداز (nanI) و اگزوآنزیم (exoS) S در این سویه‌ ها است.
مواد و روش ها: این مطالعه با طراحی توصیفی مقطعی انجام شد. ۱۵۰ نمونه سودوموناس آئروجینوزا از عفونت های زخم و سوختگی از بیمارستان های امام خمینی، مطهری و توحید در تهران جمع آوری شدند. DNA این سویه ‌ها با روش فنل – کلروفرم استخراج و PCR ژنهای oprI، oprL، toxA، exoS و nanI با استفاده از پرایمرهای اختصاصی انجام شد.
یافته‌ ها: همه ۱۵۰ سویه سودوموناس آئروجینوزا مورد مطالعه دارای ژنهای oprI و oprL بودند. ۱۴۲ (%۹۴۷) سویه دارای toxA، ۹۸ سویه (%۶۵۳۳) دارایexoS و ۱۹ سویه (%۱۲۶۶) دارای nan1 بودند. فراوانی ژن nan1 در ایزوله‌ های زخم (%۳۰) به صورت معنی ‌داری بیشتر از ایزوله ‌های سوختگی (%۴) بود.
نتیجه ‌گیری: به نظر میرسد که استفاده همزمان از پرایمرهای ژنهای oprIو oprL و toxA، حساسیت کافی را برای شناسایی سودوموناس آئروجینوزا از نمونه ‌های کلینیکی فراهم می کند. فراوانی زیاد ژن exoS در این ایزوله ‌ها منعکس ‌کننده توانایی آنها برای عفونت تهاجمی است. فراوانی ژن nan1 در ایزوله ‌های زخم نسبت به سوختگی بیانگر نقش احتمالی آن در عفونت های زخم می ‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.