مقاله شناسایی و بیماری زایی گونه های جنس Pythium روی گردو در نهالستان های استان فارس


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و بیماری زایی گونه های جنس Pythium روی گردو در نهالستان های استان فارس دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و بیماری زایی گونه های جنس Pythium روی گردو در نهالستان های استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و بیماری زایی گونه های جنس Pythium روی گردو در نهالستان های استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و بیماری زایی گونه های جنس Pythium روی گردو در نهالستان های استان فارس :

مقاله شناسایی و بیماری زایی گونه های جنس Pythium روی گردو در نهالستان های استان فارس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اسفند ۱۳۸۹ در آفات و بیماریهای گیاهی از صفحه ۲۳۷ تا ۲۵۶ منتشر شده است.
نام: شناسایی و بیماری زایی گونه های جنس Pythium روی گردو در نهالستان های استان فارس
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Pythium aphanidermatium ،Pythium deliense ،Pythium vexans
مقاله نهالستان گردو
مقاله استان فارس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور شناسایی و بررسی اهمیت گونه های Pythium در پوسیدگی ریشه و طوقه گردو از نهالستان های استان فارس نمونه برداری شد. از بافت پوسیده طوقه و ریشه، قطعات پنج میلی متر جدا شده و بعد از شستشو با آب لوله و خشک کردن با حوله کاغذی بدون ضدعفونی سطحی روی محیط کشت نیمه انتخابی CMA-PARP کشت گردید. از بیست و سه جدایه بدست آمده هشت جدایه به P. vexans تعلق داشت. گونه مذکور از طوقه و ریشه گردو در نهالستان های رودبال، زرقان، لپویی و آب باریک جدا گردید. پنج جدایهP. deliense از طوقه گردو در نهالستان های بیست و دو بهمن، صد و ده، رودبال و آب باریک جداسازی گردید. ده جدایه از گونه P. aphanidermatium، از طوقه و ریشه گردو در نهالستان های بهرغان، زرقان، لپویی، صد و ده و بیست و دو بهمن جداسازی گردید. عکس العمل طوقه و ریشه نهال های دو ماهه ریز گردو به سه گونه vexans P.، P. deliense و P. aphanidermatium با مایه آلوده کننده آنها (در محیط ورمی کولیت – عصاره دانه شاهدانه) در شرایط گلخانه مطالعه شد. مقایسه درصد کلونیزاسیون طوقه، ریشه و درصد مرگ و میر نشان داد نهال های دو ماهه گردو ریز یاسوج به هر سه گونه حساس بودند، اما ریسه ‎های گونه P. aphaidermatium بیماری زاتر و مهاجم تر از دو گونه P. vexans و P. deliense بوده و با سرعت زیادی قادر به پیشروی و آلوده نمودن نهال های دو ماهه گردو ریز گردو در گلخانه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.