مقاله بررسی ارتباط بین میزان پروکلسیتونین سرم و ابتلا به عفونتها


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارتباط بین میزان پروکلسیتونین سرم و ابتلا به عفونتها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط بین میزان پروکلسیتونین سرم و ابتلا به عفونتها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط بین میزان پروکلسیتونین سرم و ابتلا به عفونتها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط بین میزان پروکلسیتونین سرم و ابتلا به عفونتها :

مقاله بررسی ارتباط بین میزان پروکلسیتونین سرم و ابتلا به عفونتها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در پیاورد سلامت از صفحه ۶۲ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: بررسی ارتباط بین میزان پروکلسیتونین سرم و ابتلا به عفونتها
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروکلسیتونین
مقاله عفونت
مقاله سیروز کبد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: پروکلسیتونین، پیش هورمون کلسیتونین است و از ۱۱۶ اسید آمینه ساخته شده است. در افراد طبیعی مقدار آن کمتر از ng/ml 0.5 می باشد که اگر از این میزان بالاتر رود نشان دهنده عفونت می باشد. این پلی پپتید بعنوان مارکر اولیه برای تشخیص عفونتها مطرح می باشد. مقادیر افزایش یافته، وجود عفونت به خصوص عفونت های باکتریایی همراه با پاسخ سیستمیک بدن در برابر آن را مطرح می کند. هدف از تحقیق حاضر بررسی میزان پروکلسیتونین (PCT) سرم در بیماران مبتلا به سیروز کبد و مقایسه با افراد سالم بوده است.
روش بررسی: در تحقیق حاضر تعداد ۳۲ بیمار مبتلا به سیروز کبد و بستری در بخش گوارش و اندوسکوپی بیمارستان امام خمینی و ۱۶ فرد سالم که از نظر سن و جنس با گروه بیمار همخوانی داشتند مورد بررسی قرار گرفتند. میزان پروکلسیتونین سرم در این افراد مورد اندازه گیری قرار گرفت. روش اندازه گیری PCT روش quantitative بوده که با استفاده از کیت های تجاری ساخت شرکت آلمانی Braham انجام گرفت. اساس روش بر مبنای رنگ سنجی و مقایسه با مقادیر استاندارد بوده است.
یافته ها: گروه بیمار شامل ۲۳ مرد و ۹ زن با میانگین سنی ۴۵ سال و انحراف معیار ۱۷۴۴ سال. گروه کنترل شامل ۱۱ مرد و ۵ زن با میانگین سنی ۴۶ سال و انحراف معیار ۱۵۵ سال. آنالیزهای آماری نشان داد که از نظر موارد مثبت و منفی PCT بین گروه بیمار و شاهد اختلاف معنی داری وجود داشته است(p<0.05) و همچنین در بیماران مبتلا به سیروز کبد تحت بررسی، با تفکیک علت ابتلا به سیروز تنها در بین گروه مبتلا به هپاتیت C با سایر افراد بیمار از نظر PCT مثبت اختلاف معنی دار وجود داشت (p<0.05)، اما در مورد سایر علل ایجادی سیروز اختلاف معنی داری بدست نیامد.
بحث و نتیجه گیری: از ۳۲ بیمار تحت بررسی و مقایسه آن با ۱۶ فرد سالم، میزان موارد PCT مثبت در گروه بیماران بسیار بیشتر از گروه کنترل بوده و اختلاف معنی دار است. از آنجاییکه گروه بیماران هیچگونه علایمی از عفونت نداشته و تنها برای انجام آزمایش اندوسکوپی در بیمارستان بستری شده بودند، بنابراین با آنجام آزمایش PCT نشان داده شده که %۷۸۱از بیماران سیروزی PCT مثبت بوده در حالیکه این نسبت در گروه کنترل ۲۵% است و این بدین معنی است که قریب به ۸۰% بیماران سیروزی تحت بررسی احتمالا مبتلا به عفونت نهفته بوده و بایستی اقدامات درمانی در مورد آنها صورت گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.