مقاله اثر تاریخ کاشت و محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد سه رقم کلزا (.Brassica napus L)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تاریخ کاشت و محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد سه رقم کلزا (.Brassica napus L) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تاریخ کاشت و محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد سه رقم کلزا (.Brassica napus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تاریخ کاشت و محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد سه رقم کلزا (.Brassica napus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تاریخ کاشت و محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد سه رقم کلزا (.Brassica napus L) :

مقاله اثر تاریخ کاشت و محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد سه رقم کلزا (.Brassica napus L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علوم زراعی ایران از صفحه ۴۸۲ تا ۴۹۸ منتشر شده است.
نام: اثر تاریخ کاشت و محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد سه رقم کلزا (.Brassica napus L)
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاریخ کاشت
مقاله مبدا
مقاله محدودیت
مقاله منبع
مقاله مخزن
مقاله عملکرد دانه و کلزا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تغییرات منبع و مخزن بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام رایج کلزا در استان مازندران در تاریخ های مختلف کاشت آزمایشی در دو سال زراعی ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ به صورت کرت های خرد شده فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در ایستگاه تحقیقات زراعی بایعکلا انجام شد. تاریخ کاشت به عنوان عامل اصلی در دو سطح (۳۰ مهر و ۱۰ آبان) و رقم و اعمال محدودیت مبدا و مقصد به ترتیب در سه سطح (هایولا ۴۰۱، آرجی اس ۰۰۳ و ساریگل) و پنج سطح (قطع یک سوم برگ های گیاه از قسمت های پایین، وسط و بالای بوته، قطع یک سوم گل ‌ها؛ در زمان شروع گلدهی و تیمار شاهد) به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شدند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که ارقام کلزا در کلیه صفات مورد بررسی به استثنای تعداد دانه در خورجین (که در سطح احتمال پنج درصد معنی دار شد) تفاوت کاملا معنی داری (P<0.01) داشتند، در حالی که اثر تاریخ کاشت تنها بر ارتفاع بوته، عملکرد دانه، تعداد خورجین در بوته و طول خورجین معنی دار بود. بر اساس مقایسه میانگین داده ها در تمامی صفات مورد بررسی، تاریخ کاشت اول بهتر از تاریخ کاشت دوم بود. ارزیابی اثر متقابل تیمارها نشان داد که بیشترین عملکرد دانه متعلق به رقم هایولا و آرجی اس ۰۰۳ در سال دوم (به ترتیب با ۲۹۱۱ و ۲۸۰۸ کیلوگرم در هکتار) و رقم هایولا در تاریخ کاشت اول (۲۹۸۸ کیلوگرم در هکتار) بود و کمترین عملکرد دانه مربوط به رقم آرجی اس ۰۰۳ در سال اول (۹۷۴ کیلوگرم در هکتار) و در تاریخ کاشت آبان (۱۵۵۶ کیلوگرم در هکتار) بود. تمامی اثرات ساده و متقابل برای صفت تعداد خورجین در بوته در سطح احتمال یک درصد معنی ‌دار شدند. نتایج سال دوم در خصوص تمامی صفات باستثنای تعداد خورجین در بوته (۲۴۸۰۸ عدد در سال اول) و وزن هزار دانه (۴۰۸ گرم در سال اول ) نسبت به سال اول عملکرد بیشتری داشت. به نظر می رسد که در رقم های مورد ارزیابی کلزا محدودیت منبع محدود کننده عملکرد نیست، زیرا قطع یک سوم برگ های پایین عملکرد بالاتری نسبت به شاهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.