مقاله ترکیب اسیدهای آمینه سخت پوستان زئوپلانکتونی تالاب حنا، استان اصفهان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ترکیب اسیدهای آمینه سخت پوستان زئوپلانکتونی تالاب حنا، استان اصفهان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیب اسیدهای آمینه سخت پوستان زئوپلانکتونی تالاب حنا، استان اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیب اسیدهای آمینه سخت پوستان زئوپلانکتونی تالاب حنا، استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیب اسیدهای آمینه سخت پوستان زئوپلانکتونی تالاب حنا، استان اصفهان :

مقاله ترکیب اسیدهای آمینه سخت پوستان زئوپلانکتونی تالاب حنا، استان اصفهان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در شیلات (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۱۲۳ تا ۱۳۶ منتشر شده است.
نام: ترکیب اسیدهای آمینه سخت پوستان زئوپلانکتونی تالاب حنا، استان اصفهان
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسیدهای آمینه
مقاله زثوپلانکتون های آب شیرین
مقاله تغییرات فصلی
مقاله تالاب حنا
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تالاب ها از اکوسیستم های پرتولید جهان هستند. از موجودات مهم در تالاب ها زئوپلانکتون ها هستند که غذای زنده مغذی برای لارو ماهی به شمار می آیند. ارزش غذایی زثوپلانکتون ها در دریاچه ها بر اساس ترکیب گونه ای، ساختار جمعیتی و خصوصیات فیزیک و شیمیایی آب در فصول گوناگون سال تغییر می نماید. هدف از این مطالعه؛ اندازه گیری ترکیب اسیدهای آمینه زثوپلانکتون های آب شیرین در تالاب حنا در طی ۴ فصل بود. نمونه برداری در اواسط هر فصل بوسیله تورکشی عمودی با استفاده از تور پلانکتونگیری (چشمه ۱۴۰ میکرون، قطر ۲۵ سانتی متر) از تابستان ۱۳۸۶ تا بهار ۱۳۸۷ انجام شد. سخت پوستان زثوپلانکتونی غالب در تالاب حنا شامل آنتن منشعب ها (۳ گونه از جنس Daphnia و از جنس های Moina و Ceriodaphnia وBosmina هر کدام یک گونه) و پاروپایان (شامل جنس های Microcyclops،Acanthocyclops ،Allocyclops ،Macrocyclops ، Metacyclops و Cyclops) بودند. نتایج نشان داد که میانگین اسیدهای آمینه ضروری در بهار، تابستان، پاییز و زمستان به ترتیب برابر ۲۸۷، ۳۱۰، ۳۱۶ و ۳۴۵ درصد و میانگین اسیدهای آمینه غیرضروری به ترتیب برابر ۷۱۳، ۶۹۰، ۶۸۴ و ۶۷۰ درصد از کل اسیدهای آمینه می باشد. بالاترین میانگین مقدار اسیدهای آمینه ضروری در طی دوره مطالعه مربوط به آرژنین ۸۹، ۱۰۷، ۴۱، ۵۵ درصد: ترئونین ۶۴، ۴۹، ۶۲، ۷۰ درصد: تیروزین ۴۶، ۴۷، ۴۱، ۳۳ درصد و متیونین ۲۴، ۲۲، ۱۶، ۴۱ درصد به ترتیب در بهار، تابستان، پاییز و زمستان بود. از سوی دیگر، گلوتامیک ۲۱۴، ۱۸۹، ۱۸۳، ۱۸۷ درصد: آلانین ۱۶۹، ۱۵۶، ۱۴۸، ۱۲۸ درصد و آسپارتیک ۱۲۳، ۱۳۰، ۱۲۱، ۱۱۳ درصد ترتیب در بهار، تابستان، پاییز و زمستان بالاترین مقادیر را در مقایسه با دیگر اسیدهای آمینه غیرضروری داشتند. نتایج این مطالعه نشان می دهد که ترکیب اسیدهای آمینه زئوپلانکتون های جمع آوری شده از تالاب حنا در فصول مختلف سال تغییر می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.