مقاله بررسی میزان کارایی پروتزهای اندام فوقانی در انجام فعالیت های مختلف در افراد آمپوته اندام فوقانی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان کارایی پروتزهای اندام فوقانی در انجام فعالیت های مختلف در افراد آمپوته اندام فوقانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان کارایی پروتزهای اندام فوقانی در انجام فعالیت های مختلف در افراد آمپوته اندام فوقانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان کارایی پروتزهای اندام فوقانی در انجام فعالیت های مختلف در افراد آمپوته اندام فوقانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان کارایی پروتزهای اندام فوقانی در انجام فعالیت های مختلف در افراد آمپوته اندام فوقانی :

مقاله بررسی میزان کارایی پروتزهای اندام فوقانی در انجام فعالیت های مختلف در افراد آمپوته اندام فوقانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ در پژوهش در علوم توانبخشی از صفحه ۱ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان کارایی پروتزهای اندام فوقانی در انجام فعالیت های مختلف در افراد آمپوته اندام فوقانی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروتز اندام فوقانی
مقاله کارایی
مقاله سمت قطع عضو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
افراد قطع عضو اندام فوقانی با کاهش چشمگیر توانایی در انجام فعالیت های خود روبرو هستند برای جبران این امر از انواع مختلف پروتز استفاده می شود که مطابق با مکانیزم حرکتی ممکن است کازمتیک، مکانیکال و یا مایو الکتریک باشند. متاسفانه علی الرغم تلاشهای فراوان در زمینه افزایش کارایی پروتزهای اندام فوقانی، میزان موفقیت افراد دربه کاربردن پروتز پایین می باشد‍‍؛ لذا در این تحقیق سعی بر آن است تا میزان کارایی پروتزها با توجه به انواع فعالیت مورد بررسی قرار گرفته، ارتباط آن با نوع پروتز، سمت قطع عضو و سطح قطع عضو تعیین گردد.
روش مطالعه: تعداد ۷۶ نفر از آمپوته های اندام فوقانی در استانهای تهران، اصفهان و شیراز که به مراکز ارتوپدی فنی مراجعه کرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند. فاکتورهایی همچون میزان توانایی افراد در انجام فعالیت های مختلف، سن فرد، طرف قطع عضو، سطح قطع عضو انتخاب گردید.
نتایج: نتایج این تحقیق نشان داد که علی الرغم سیستم حرکتی به کار گرفته در پروتز؛ اکثر افراد از پروتز خود فقط در حد یک تکیه گاه استفاده می کنند. میزان توانایی آمپوته های اندام فوقانی در انجام فعالیت های مختلف همانند رانندگی کردن و نیازهای شخصی از فعالیتهای دیگربیشتر بود. گرچه انتظار میرفت که پروتزهای های مکانیکال نیازهای فرد را بهتر برآورده سازند، با این حال در خیلی از سطوح قطع عضوی تفاوت ملموسی مشاهده نشد.(value p=-0.1)
بحث و نتیجه گیری: از میان فاکتورهای مختلفی که می تواند بر میزان کارکرد پروتزهای اندام فوقانی اثرگذار باشد، تاثیر آموزش در استفاده از پروتز از اهمیت بسزایی برخوردار است. پیشنهاد می شود از تکنیک های جدید و مواد مناسبتر جهت بالا بردن کارایی پروتزها در این نوع از آمپوته ها استفاده گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.