مقاله بررسی ارتباط بین افسردگی و کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به سکته مغزی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارتباط بین افسردگی و کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به سکته مغزی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط بین افسردگی و کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به سکته مغزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط بین افسردگی و کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به سکته مغزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط بین افسردگی و کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به سکته مغزی :

مقاله بررسی ارتباط بین افسردگی و کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به سکته مغزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ در پژوهش در علوم توانبخشی از صفحه ۱ تا ۹ منتشر شده است.
نام: بررسی ارتباط بین افسردگی و کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به سکته مغزی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سکته
مقاله افسردگی پس از سکته
مقاله کیفیت زندگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سکته مغزی از علل عمده بروز معلولیت بوده و در خیلی از موارد منجر به افسردگی پس از سکته می گردد که اثرات منفی شدیدی را بر کیفیت زندگی مبتلایان به همراه دارد. افسردگی پس از سکته و کیفیت زندگی ممکن است تاثیراتی متقابل بر هم داشته باشند (هرکدام باعث تشدید دیگری و بدتر شدن وضع بیمار شود). با توجه به اینکه تاکنون تحقیقات زیادی در این خصوص صورت نگرفته است، لذا لازم است که ارتباط بین افسردگی و کیفیت زندگی در این بیماران مورد ارزیابی قرار گیرد.
مواد و روشها: در مطالعه ای مقطعی، ارتباط بین افسردگی پس از سکته و کیفیت زندگی در بیمارانی که در بیش از شش ماه از سکته آنها می گذشت، بررسی گردید. آزمودنی ها از بیماران مبتلا به سکته مغزی مراجعه کننده به دو مرکز توانبخشی بیماران سرپایی در تهران، مرکز رفیده و مرکز تبسم بودند. برای ارزیابی کیفیت زندگی از پرسشنامه کیفیت زندگی SF-36 و برای بررسی خلق بیماران از پرسشنامه بک (BDI) استفاده شد. در مجموع ۴۰ بیمار مبتلا به سکته مغزی (۲۱ مرد و ۱۹ زن) با میانگین سنی ۳۵±۶۱۵ سال که بطور میانگین ۳۵±۸۷ ماه از سکته آنها می گذشت ارزیابی شدند.
نتایج: در حدود ۷۰۴% افراد دارای افسردگی بودند. بیماران افسرده بطور معناداری در تمامی معیارهای تست SF-36 دارای نمره پایین تر بودند. یک همبستگی معکوس و منفی قوی بین افسردگی پس از سکته و کیفیت زندگی وجود داشت بطوریکه در تمامی خرده آزمونهای کیفیت زندگی ضرایب همبستگی در سطح P<0.001 معنادار بودند.
بحث: بخش قابل ملاحظه ای از بیماران مبتلا به سکته مغزی مراجعه کننده به کلینیکهای توانبخشی دچارافسردگی پس از سکته هستند که این افسردگی تاثیری منفی و شدید بر کیفیت زندگی آنها دارد. بنابراین لازم است که در آینده تحقیقات بیشتری بر روی افسردگی صورت گرفته تا رابطه آن با کیفیت زندگی مشخص تر گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.