مقاله تغییرات رویش گونه توسکای ییلاقی (Alnus subcordata) طی سه دهه در قطعه خزر باغ گیاه شناسی ملی ایران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات رویش گونه توسکای ییلاقی (Alnus subcordata) طی سه دهه در قطعه خزر باغ گیاه شناسی ملی ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات رویش گونه توسکای ییلاقی (Alnus subcordata) طی سه دهه در قطعه خزر باغ گیاه شناسی ملی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات رویش گونه توسکای ییلاقی (Alnus subcordata) طی سه دهه در قطعه خزر باغ گیاه شناسی ملی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات رویش گونه توسکای ییلاقی (Alnus subcordata) طی سه دهه در قطعه خزر باغ گیاه شناسی ملی ایران :

مقاله تغییرات رویش گونه توسکای ییلاقی (Alnus subcordata) طی سه دهه در قطعه خزر باغ گیاه شناسی ملی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۱ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: تغییرات رویش گونه توسکای ییلاقی (Alnus subcordata) طی سه دهه در قطعه خزر باغ گیاه شناسی ملی ایران
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باغ گیاه شناسی ملی ایران
مقاله توسکای ییلاقی
مقاله رویش
مقاله قطعه خزر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
از بدو تاسیس قطعه خزر باغ گیاه شناسی ملی ایران (۱۳۵۱) گونه های مختلف موجود در جنگل های طبیعی شمال کشور به این قطعه منتقل و کاشته شده اند که امروزه حدود ۳۰ تا ۴۰ سال سن دارند. با توجه به اینکه تاکنون مطالعه ای در مورد وضعیت رویش و سازگاری گونه های کاشته شده در باغ انجام نشده است، در این پژوهش با هدف بررسی این موضوع، تغییرات رویش گونه توسکای ییلاقی بعنوان یکی از گونه های اصلی این قطعه در شرایط باغ گیاه شناسی ملی ایران مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور از بین درختان توسکای قطع شده، ۳۰ پایه بطور کاملا تصادفی انتخاب و از محل کنده آنها دیسکی به ضخامت ۳ سانتیمتر تهیه شد. پس از خشک کردن و آماده سازی دیسک ها، با استفاده از بینوکولار و کولیس پهنای دوایر سالیانه در چهار جهت اصلی جغرافیایی و با دقت ۰۰۱ میلیمتر اندازه گیری شد. بر اساس نتایج بدست آمده میانگین رویش قطری جاری سالانه و میانگین رویش جاری سطح مقطع سالانه درختان مورد بررسی که بین ۳۰ الی ۴۷ سانتیمتر قطر برابر سینه و ۲۲ الی ۳۰ سال سن داشتند، به ترتیب ۱۱۹۹ میلیمتر و ۰۳۴ سانتیمتر مربع بدست آمد. حداکثر رویش قطری جاری و رویش جاری سطح مقطع نیز بترتیب در سنین ۵ و ۱۱ سالگی صورت گرفته بود. همچنین مشخص شد که دوره های خشکسالی باعث افت رویش قطری در درختان توسکا شده اند. بررسی میانگین رویش قطری درختان مورد بررسی با استفاده از روش مقایسه های چندگانه دانکن نیز نشان داد که روند رویش قطری این گونه کاملا با مراحل رویشی از نظر جنگل شناسی تطبیق دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.