مقاله تاثیرات شوری محیط بر میزان اسمولالیته و سطوح یونی همولنف میگوی سفید غربی Litopenaeus vannamei
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیرات شوری محیط بر میزان اسمولالیته و سطوح یونی همولنف میگوی سفید غربی Litopenaeus vannamei دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیرات شوری محیط بر میزان اسمولالیته و سطوح یونی همولنف میگوی سفید غربی Litopenaeus vannamei کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرات شوری محیط بر میزان اسمولالیته و سطوح یونی همولنف میگوی سفید غربی Litopenaeus vannamei،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیرات شوری محیط بر میزان اسمولالیته و سطوح یونی همولنف میگوی سفید غربی Litopenaeus vannamei :
مقاله تاثیرات شوری محیط بر میزان اسمولالیته و سطوح یونی همولنف میگوی سفید غربی Litopenaeus vannamei که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در شیلات (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۱۶۱ تا ۱۷۲ منتشر شده است.
نام: تاثیرات شوری محیط بر میزان اسمولالیته و سطوح یونی همولنف میگوی سفید غربی Litopenaeus vannamei
این مقاله دارای ۱۲ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسمولالیته
مقاله ظرفیت تنظیم اسمزی
مقاله سطوح یونی
مقاله همولنف میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این مطالعه تغییرات میزان اسمولالیته، ظرفیت تنظیم اسمزی و سطوح یونی همولنف میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تحت تاثیر شوری بررسی شد. تیمارهای مورد بررسی در این تحقیق شامل چهار سطح شوری (۱۵، ۲۵، ۳۵ و ۴۵ گرم در لیتر) در دمای ثابت ۳۰ درجه سانتیگراد بود که در قالب یک طرح کاملا تصادفی با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. میگوها در شرایط نوری طبیعی و pH 8-8.5، در تیمارهای آزمایشی نگهداری شدند. غذادهی در چهار نوبت و به میزان ۲-۵ درصد وزن توده زنده انجام شد، سپس اقدام به نمونه برداری از همولنف میگوها گردید. میزان اسمولالیته همولنف میگوها به طور معنی داری با تغییرات شوری تغییر می یابد، همچنین نتایج حاصله نشان داد که با افزایش شوری مقدار یون های سدیم، منیزیم، پتاسیم و کلراید همولنف به طور معنی داری افزایش می یابد، در حالی که تغییرات شوری تاثیر معنی داری بر میزان یون کلسیم همولنف نداشت. محتوای یون کلسیم همولنف در تمام تیمارها بالاتر از میزان کلسیم محیط بود در حالیکه محتوای یون منیزیم همولنف در تمام شوری ها بسیار کمتر از میزان منیزیم محیط به دست آمد. نتایج نشان داد که تغییرات محتوای یونی همولنف نسبت به تغییرات یونی محیط بسیار کمتر است که نشان دهنده توانایی میگو در تنظیم یون های بدن خود بر اساس نیازهای فیزیولوژیکی بدن است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.