مقاله بهینه سازی شرایط جهت تولید اسیدسیتریک از ضایعات خرما با استفاده از روش فاز مایع


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی شرایط جهت تولید اسیدسیتریک از ضایعات خرما با استفاده از روش فاز مایع دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی شرایط جهت تولید اسیدسیتریک از ضایعات خرما با استفاده از روش فاز مایع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی شرایط جهت تولید اسیدسیتریک از ضایعات خرما با استفاده از روش فاز مایع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی شرایط جهت تولید اسیدسیتریک از ضایعات خرما با استفاده از روش فاز مایع :

مقاله بهینه سازی شرایط جهت تولید اسیدسیتریک از ضایعات خرما با استفاده از روش فاز مایع که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در دانش میکروب شناسی از صفحه ۱ تا ۱۱ منتشر شده است.
نام: بهینه سازی شرایط جهت تولید اسیدسیتریک از ضایعات خرما با استفاده از روش فاز مایع
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسید سیتریک
مقاله تخمیر غوطه وری
مقاله تخمیر فاز مایع
مقاله ضایعات خرما

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
از جمله محصولات غذایی، اسیدهای آلی است که به عنوان مواد افزودنی در صنایع غذایی و همچنین به عنوان مواد شیمیایی اولیه در بسیاری از صنایع کاربرد دارد. فرآیندهای تخمیری، نقش زیادی در تولید اکثر اسیدهای آلی دارند، به طوری که تمامی اسیدهای چرخه تری کربوکسیلیک اسید را می توان توسط میکروبها و با راندمان بالا تولید کرد. علاوه بر این اسیدهایی که به طور غیرمستقیم از چرخه کربس مشتق می شوند (مثل اسید ایتاکونیک) نیز می توانند توسط میکروارگانیسم ها تولید شوند. در این تحقیق سعی شده است که فرآیند تخمیری تولید اسیدسیتریک بر روی ضایعات خرما در دو بخش مورد بررسی قرار گیرد. بخش اول شامل شیره خرما است که با توجه به ترکیبات آن از نظر مواد قندی، مواد ازته و سایر مواد، محیط مناسبی برای تخمیر سیتریکی به نظر می رسد و بخش دوم شامل تفاله حاصل از شیره خرما است که پس از صاف کردن شیره بدست می آید و معمولا یا از آن استفاده ای نمی شود و یا به صورت محدود پس از خشک کردن به عنوان خوراک دام استفاده می گردد. تفاله مذکور با توجه قند نسبتا بالای آن (حدود ۳۵ درصد) به صورت تخمیر بستر جامد به منظور تولید اسید سیتریک مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که شیره خرما از نظر عوامل تغذیه ای موثر در فرآیند تخمیر، دارای پتانسیل خوبی برای تولید اسید سیتریک می باشد و علی رغم گران تر بودن قیمت آن نسبت به ملاس، دارای امتیازاتی مثل کمتر بودن ترکیبات و یونهای فلزی مزاحم و همچنین کمتر بودن احتمال آلودگی محیط در حین تخمیر (بواسطه امکان استفاده از pH های پایین تر) می باشد که این محاسن در مجموع باعث می شود که شیره خرما، یک محیط جالبی برای تخمیر اسید سیتریک به نظر برسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.