مقاله مراحل تکوین کیسه های ترشحی اسانس میوه درحین نمو بکرایی از دیدگاه ساختاری و فیتوشیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مراحل تکوین کیسه های ترشحی اسانس میوه درحین نمو بکرایی از دیدگاه ساختاری و فیتوشیمیایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مراحل تکوین کیسه های ترشحی اسانس میوه درحین نمو بکرایی از دیدگاه ساختاری و فیتوشیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مراحل تکوین کیسه های ترشحی اسانس میوه درحین نمو بکرایی از دیدگاه ساختاری و فیتوشیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مراحل تکوین کیسه های ترشحی اسانس میوه درحین نمو بکرایی از دیدگاه ساختاری و فیتوشیمیایی :

مقاله مراحل تکوین کیسه های ترشحی اسانس میوه درحین نمو بکرایی از دیدگاه ساختاری و فیتوشیمیایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زیست شناسی تکوینی از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: مراحل تکوین کیسه های ترشحی اسانس میوه درحین نمو بکرایی از دیدگاه ساختاری و فیتوشیمیایی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مرکبات
مقاله بکرایی
مقاله تکوین کیسه ترشحی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گونه های جنس Citrus (مرکبات)، دارای خاصیت تولید دو رگه های فراوان می باشند. بکرایی، دورگه دو گونه نارنگی(Citrus reticulata L.) و لیمو شیرین (Citrus limetta Risso.)است که در مناطق مختلف استان فارس یافت می شود. در این پژوهش پایه های بکرایی در باغهای جهرم، طی دو سال متوالی مورد بازدید مرتب قرار گرفتند. میوه های این گیاهان در سه مرحله نموی جمع آوری شدند و مراحل مختلف آماده سازی برای بررسی های ساختاری آنها با میکروسکوپ نوری انجام پذیرفت. در مراحل اولیه نمو میوه، سه گروه بافتی دارای سلول های کاملا فشرده و در حال تقسیم بودند و طی تکوین، تقسیم در سلول های اپیدرمی کاهش یافت، تمایز بافت پارانشیمی منحصر به افزایش ابعاد سلولها، ضخامت دیواره ای و فضای بین سلولی شد و تعداد و اندازه دسته های آوندی نیزدر طی مراحل نمو میوه افزایش یافت. شکل گیری کیسه های ترشحی در میوه، به این صورت می باشد که بنیان گذاری کیسه منحصر به اولین مرحله تکوین است و همزمان با رشد میوه، این ساختار فقط افزایش ابعاد می دهد. با مشاهدات بافت شناسی ۵ مرحله برای بررسی تغییرات این ساختار در نظر گرفته شد.
ترکیبات اسانس در پوست میوه نارس و بالغ توسط دستگاه (Gas chromatography-Mass spectrometry) GC/MS شناسایی شدند. اسانس پوست میوه نارس و پوست میوه رسیده، به ترتیب دارای ۲۳ و ۱۶ ترکیب هستند. در نمونه های مورد مطالعه، لیمونن به عنوان ترکیب غالب شناسایی گردید. در عین حال،ترکیبات اسانس در طی تکوین میوه تغییراتی را متحمل می شود و به ترکیبات جدیدی تحول می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.