مروری بر بکارگیری امواج میدان های پالسی الکتریکی قوی در استخراج قند از بافت های گیاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر بکارگیری امواج میدان های پالسی الکتریکی قوی در استخراج قند از بافت های گیاهی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر بکارگیری امواج میدان های پالسی الکتریکی قوی در استخراج قند از بافت های گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر بکارگیری امواج میدان های پالسی الکتریکی قوی در استخراج قند از بافت های گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر بکارگیری امواج میدان های پالسی الکتریکی قوی در استخراج قند از بافت های گیاهی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

انتقال حل شونده از جامدات بیولوژیک به مایع مجاور در یک عملیات واحد صنعتی دارای کاربردهای مختلف غذایی است. (مثل استخراج قند، چای، کافئین، پکتین و سایر موارد). غشاهای سلولی مانع اصلی استخراج ترکیبات درون سلولی هستند. متلاشی کردن مکانیکی و حرارتدهی جامدات بیولوژیکی از روشهای پیش تیمار معمول برای تخریب غشاهای سلولی و تسهیل کردن رهاسازی حل شونده به حلال در طی استخراج هستند. با این حال، پارگی کلیت غشاها نیاز به حرارتدهی بیش از حد جامدات دارد که منجر به تغییر بافت گیاهی و عبور مواد نامطلوب (مثل پکتین در تولید قند) به حلال مجاور دارد که خود نیازمند هزینه های تغلیظ بعدی است. همچنین استفاده از فشار، جهت اطمینان از ازهم گسیختگی سلول ها و رسیدن به بازده استخراج بالا کافی نبوده و مقدار زیادی از سلول ها با این روش بدون تغییر باقی می مانند.به تازگی نشان داده شده است که میدان الکتریکی پالسی بطور قابل توجهی انتقال جرم را در بافت بیولوژیکی گیاهان مختلف غذایی با حرارت دهی کم محصول، افزایش می دهد که علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی باعث صرفه جویی زیادی در زمان می شود. سینتیک این فرآیند به پروتکل میدان پالسی الکتریکی (شدت میدان، تعداد پالس، مدت زمان پالس، تواتر پالس ها، شکل پالس )، شرایط انتقال خارجی حل شونده (همزدن محلول)، پارامترهای فرآیند (دما، هندسه و اندازه نمونه ها وغیره) نسبت جامد به مایع و …بستگی دارد.در این مقاله، هدف مطالعه اصول و مکانیسم این روش و بکارگیری آن در فرآیند استخراج قند از بافت های گیاهی است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.