مقاله بررسی ارزش تشخیصی پروتئین فاز حاد با حساسیت بالا در مایع پلور برای افتراق پلورال افیوژن سلی از بدخیمی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارزش تشخیصی پروتئین فاز حاد با حساسیت بالا در مایع پلور برای افتراق پلورال افیوژن سلی از بدخیمی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارزش تشخیصی پروتئین فاز حاد با حساسیت بالا در مایع پلور برای افتراق پلورال افیوژن سلی از بدخیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارزش تشخیصی پروتئین فاز حاد با حساسیت بالا در مایع پلور برای افتراق پلورال افیوژن سلی از بدخیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارزش تشخیصی پروتئین فاز حاد با حساسیت بالا در مایع پلور برای افتراق پلورال افیوژن سلی از بدخیمی :

مقاله بررسی ارزش تشخیصی پروتئین فاز حاد با حساسیت بالا در مایع پلور برای افتراق پلورال افیوژن سلی از بدخیمی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صفحه ۶۹ تا ۷۴ منتشر شده است.
نام: بررسی ارزش تشخیصی پروتئین فاز حاد با حساسیت بالا در مایع پلور برای افتراق پلورال افیوژن سلی از بدخیمی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پلورال افیوژن
مقاله سل
مقاله سرطان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه
پلورال افیوژن یکی از مشکلات شایع و مهم در بیماریهای ریه می باشد و زمانی ایجاد می شود که میزان تشکیل مایع در پلور از میزان جذبش بیشتر باشد. در برخورد با بیماری که دچار پلورال افیوژن می باشد، افتراق اگزوداتیو از ترانسوداتیو مهم است. CRP یک پروتئین فاز حاد است، که در هنگام التهاب و آسیب بافتها آزاد می شود و استفاده از آن بخصوص با حساسیت بالا (hsCRP) به عنوان معیار مهمی برای افتراق پلورال افیوژن سلی از سرطانی مد نظر قرار گرفته است. هدف ازاین تحقیق بررسی سطح hsCRP در مایع پلور ناشی از سل و سرطان و مطالعه تاثیر اندازه گیری سطح این پروتئین فاز حاد در مایع پلور در افتراق این دو از هم، است.
روشکار
تحقیق انجام شده از نوع توصیفی آینده نگر بوده که در بیمارستان قائم و امام رضا مشهد در سال ۱۳۸۸ انجام شده است. تعداد ۱۰۰ بیمار با پلورال افیوژن با اتیولوژی سلی و سرطانی تحت توراکوسنتز قرار گرفتند و سطح hsCRP مایع پلور آنها به روش فتومتری دو گانه تعیین شد و نتایج با نرم افزار SPSS تحلیل شد و نقطه برش برای سطح hsCRP تعیین شد، همچنین از آزمون های من ویتینی و فیشر و کای دو هم استفاده شد.
نتایج
تعداد ۵۸ نفر معادل ۵۸% افراد مردان و تعداد ۴۲ نفر معادل ۴۲% افراد زنان بودند. میانگین سنی افراد بررسی شده ۵۳۴۱ سال با انحراف معیار ۱۹۶۳ بود. میانگین پروتئین فاز حاد با حساسیت بالا ۵۷۸ ±۹۵۳ (hsCRP) بود. مقدار hsCRP مایع پلور در گروه افیوژن سلی ۱۳۰۶±۵۱۶ mg/lit و در گروه افیوژن سرطانی ۶۰۰±۳۹۳ mg/lit بود (P<0.001). حساسیت hsCRP مایع پلور جهت تشخیص افیوژن سلی از سرطان بر اساس سطح بالای mg/lit 8.35، ۹۲% می باشد. ویژگی hsCRP مایع پلور جهت تشخیص پلورال افیوژن سلی از سرطان در سطح بالای mg/lit 8.35، ۷۸% تعیین گردد.
نتیجه گیری
hsCRP می تواند در تشخیص موارد مشکوک سل از بدخیمی موثر باشد و در یافتن اتیولوژی افیوژن کمک کننده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.