مقاله توسعه و شاخص توسعه منابع انسانی و بررسی وضعیت آن در ایران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توسعه و شاخص توسعه منابع انسانی و بررسی وضعیت آن در ایران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه و شاخص توسعه منابع انسانی و بررسی وضعیت آن در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه و شاخص توسعه منابع انسانی و بررسی وضعیت آن در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه و شاخص توسعه منابع انسانی و بررسی وضعیت آن در ایران :

مقاله توسعه و شاخص توسعه منابع انسانی و بررسی وضعیت آن در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در پیک نور- علوم انسانی از صفحه ۱۴۶ تا ۱۵۹ منتشر شده است.
نام: توسعه و شاخص توسعه منابع انسانی و بررسی وضعیت آن در ایران
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توسعه انسانی
مقاله روش مشارکتی
مقاله شاخص های توسعه انسانی
مقاله تغذیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
توسعه، روندی مداوم و فرایندی پویاست، مهم ترین مساله در تعریف توسعه، نوع دید و نگرش آن به انسان است. در نظریات جدید توسعه، از قبیل توسعه انسانی، توسعه مشارکتی و ارتباطی، انسان به عنوان یک موجود متفکر که توانایی ایجاد تغییر در محیط زندگی و فعالیت خود را دارد، محور توسعه قلمداد می شود. زیرا توسعه در مورد انسان مفهوم می یابد و هدف نهایی آن هم رسانیدن انسان به مرحله ای است که وی از زندگی خود اظهار رضایت کند. توسعه انسانی با استفاده از شیوه های مشارکتی سعی می کند زمینه ای برای برطرف ساختن نیازهای اساسی (غذا، پوشاک و 😉 و نیل به زندگی شرافتمندانه از طریق تامین آموزش، بهداشت، تغذیه و بارور ساختن و بسط استعدادها و ظرفیت های انسان ایجاد و تلاش می کند تا کیفیت زندگی فردی و اجتماعی را بهبود بخشد و با احترام به دانش ها و توانایی های او به وی امکان استفاده بهتر و بیشتر از زندگی را بدهد. این رویکرد در توسعه، اساس طراحی شاخص توسعه انسانی قرار گرفته است که به دنبال اندازه گیری ترکیبی سه ظرفیت اساسی کسب دانش، دسترسی به امکانات مادی برای زندگی بهتر (تغذیه، درآمد و ۰۰۰) و برخورداری از عمر طولانی توام با سلامتی است.
هدف ما در این مطالعه بررسی وضعیت ایران از نظر این شاخص هاست. نتیجه این مطالعه نشان می دهد که رتبه ایران در شاخص های توسعه از جایگاه ۹۶ در سال ۱۳۷۹ به جایگاه ۹۸ در سال ۱۳۸۲ رسیده است، که افزایش تولید ناخالص داخلی سرانه، بهبود شاخص تغذیه، افزایش شاخص امید به زندگی و نیز شاخص سرانه تولید ناخالص داخلی در افزایش مقدار این شاخص تاثیر شایان توجهی داشته است. ولی به دلیل افزوده شدن ۱۱ کشور به لیست جهانی و افزایش جمعیت واقع در سن آموزش به ویژه سنین آموزش راهنمایی، متوسطه و دانشگاهی که حاصل باروری بالای ۲۰ سال گذشته در ایران است، نرخ ناخالص ثبت نام تحصیلی را به تدریج پایین آورده است و، به این ترتیب، تاثیر این شاخص در توسعه انسانی منفی بوده و رتبه کشور به جایگاه ۱۰۶ تنزل یافته است. در سطح ملی نیز تفاوت های استانی تا حد زیادی نگران کننده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.