مقاله ویژگیهای زبان علم در کتابهای شیمی دوره متوسطه ایران


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگیهای زبان علم در کتابهای شیمی دوره متوسطه ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگیهای زبان علم در کتابهای شیمی دوره متوسطه ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگیهای زبان علم در کتابهای شیمی دوره متوسطه ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگیهای زبان علم در کتابهای شیمی دوره متوسطه ایران :

مقاله ویژگیهای زبان علم در کتابهای شیمی دوره متوسطه ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۴ در پیک نور- علوم انسانی از صفحه ۳۶ تا ۴۸ منتشر شده است.
نام: ویژگیهای زبان علم در کتابهای شیمی دوره متوسطه ایران
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زبان علم
مقاله زبان شناسی آموزشی
مقاله گفتمان کاوی
مقاله ابزارهای انسجامی
مقاله متنهای شیمی فارسی در دوره متوسطه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقاله حاضر در مورد بررسی میزان و نحوه به کارگیری عوامل انسجامی در متنهای علمی (شیمی) است که در مقطع متوسطه تدریس می شود. در زبان فارسی پژوهشهای متنوعی درباره متون ادبی و داستانی صورت گرفته است؛ ولی بررسی میزان بهره بری از عوامل انسجامی در متنهای آموزشی (مانند شیمی، فیزیک، زیست شناسی و…) زمینه ای است که کمتر به آن توجه شده است. در این جستار سعی بر این است که، از طریق روشهای علمیِ آماری، عوامل انسجام در متنهای شیمی از داده های کیفی به داده های کمی تبدیل شود و از این رهگذر باب بررسیهای آماری و رایانه ای در سیاق علمی گشوده شود. در این پژوهش از دو شیوه نظری (کتابخانه ای) و تحلیل محتوا استفاده شده است. مباحثی مانند زبان علم، گفتمان علمی، زبان شناسی متن و… با استفاده از روش نظری و تجزیه و تحلیل متنهای شیمی با استفاده از روش تحلیل محتوا صورت گرفته است. بر این اساس، ۴۵ پاراگراف از سه کتاب شیمی (۱)، (۲)، (۳) بر اساس الگوی معرفی شده توسط هالیدی و حسن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها حاکی از آن است که در نگارش متنهای شیمی از ابزارهای مختلفی برای انسجام بخشیدن به متن استفاده شده و بین سبک و سیاق علمی و نحوه استفاده از ابزارهای انسجامی رابطه ای وجود دارد. از میان این ابزارها، عامل تکرار واژه با بیشترین بسامد وقوع (%۴۸۰۷) از اساسیترین عوامل انسجامی در تهیه متن علمی بوده و عامل حذف بندی با کمترین بسامد وقوع (%۲۲۱) نشان دهنده استفاده کمتر نویسندگان متن علمی از این ابزار انسجامی است.
در این مقاله ابتدا مقدمه، پایگاه نظری و پیشینه تحقیق بررسی شده و در بخش دوم مباحث مربوط به روش تحقیق، فرضیه های تحقیق، جامعه آماری، حجم نمونه و محدودیتهای تحقیق عنوان شده است. در بخش سوم مقاله، نتایج تحقیق همراه با جدولها، نمودارها، تحلیل نتایج و پیشنهاد تحقیق بیان شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.