مقاله مقایسه الگوی ژنتیکی ایزوله های اشریشیاکلی عامل پیلونفریت و سیستیت با استفاده از روش Pulsed Field Gel Electrophoresis


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه الگوی ژنتیکی ایزوله های اشریشیاکلی عامل پیلونفریت و سیستیت با استفاده از روش Pulsed Field Gel Electrophoresis دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه الگوی ژنتیکی ایزوله های اشریشیاکلی عامل پیلونفریت و سیستیت با استفاده از روش Pulsed Field Gel Electrophoresis  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه الگوی ژنتیکی ایزوله های اشریشیاکلی عامل پیلونفریت و سیستیت با استفاده از روش Pulsed Field Gel Electrophoresis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه الگوی ژنتیکی ایزوله های اشریشیاکلی عامل پیلونفریت و سیستیت با استفاده از روش Pulsed Field Gel Electrophoresis :

مقاله مقایسه الگوی ژنتیکی ایزوله های اشریشیاکلی عامل پیلونفریت و سیستیت با استفاده از روش Pulsed Field Gel Electrophoresis که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۲۰۷ تا ۲۱۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه الگوی ژنتیکی ایزوله های اشریشیاکلی عامل پیلونفریت و سیستیت با استفاده از روش Pulsed Field Gel Electrophoresis
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اشرشیاکلی
مقاله پیلونفریت
مقاله سیستیت
مقاله پالس فیلد ژل الکتروفورز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: عفونت مجاری ادراری یکی از معمول ترین عفونت های باکتریایی است که توسط گروهی از باکتری ها که به نام اوروپاتوژن اشریشیاکلی شناخته می شوند و دارای تنوع ژنتیکی زیادی می باشند ایجاد می شود. سیستیت و پیلونفریت دو نوع از علایم بالینی است که در بیماران مبتلا به این نوع از عفونت ها مشاهده می شود. تنوع ژنتیکی بالای ایزوله های اشرشیاکلی مانع تشخیص سوش های غالب در ایجاد عفونت مجاری ادراری می شود و هنوز این مساله که آیا تمام ایزوله های اوروپاتوژن قادر به ایجاد هر دو بیماری پیلونفریت و سیستیت هستند یا خیر مشخص نیست. روش های مناسب و دقیقی برای تقسیم بندی ژنتیکی این ارگانیسم ها مورد نیاز است که یکی از بهترین این روش ها پالس فیلد (Pulsed Field) می باشد که در این مطالعه به منظور بررسی الگوی ژنتیکی ایزوله های عامل عفونت ادراری از آن استفاده شده است.
روش: این بررسی توصیفی – مقطعی بر روی ۹۰ سوش Escherichia coli جدا شده از کودکان مبتلا به عفونت های ادراری انجام گرفت و الگوهای ژنتیکی به دست آمده برای ۴۲ ایزوله عامل سیستیت و ۴۸ ایزوله عامل پیلونفریت با روش PFGE مورد بررسی قرار گرفتند.
یافته ها: با استفاده از روش PFGE کلا ۶۶ الگو به دست آمد که بیشترین درصد ایزوله ها تعداد ۱۳ و ۱۲ باند و کمترین درصد ایزوله ها تعداد ۱۹ و ۸ باند تشکیل دادند. اندازه ژنوم ایزوله ها نیز ۱۶۱۰-۴۱۷۰ kbp بود.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده می توان گفت که در بعضی موارد ایزوله های عامل سیستیت و پیلونفریت دارای الگوی مشترک می باشند و علایم بالینی متفاوت مربوط به بروز فاکتورهای مختلف است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.