مقاله فراوانی کاندیدوری در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله فراوانی کاندیدوری در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فراوانی کاندیدوری در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوانی کاندیدوری در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فراوانی کاندیدوری در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه :
مقاله فراوانی کاندیدوری در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۲۲۸ تا ۲۳۴ منتشر شده است.
نام: فراوانی کاندیدوری در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه
این مقاله دارای ۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کاندیدا
مقاله عفونت سیستم ادراری
مقاله کاتتریزاسیون ادراری
مقاله بخش مراقبت های ویژه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: برخی از گونه های کاندیدا به ویژه کاندیدا آلبیکنس فلور بدن انسان و حیوانات هستند که در پوست، حلق، دهان، دستگاه گوارش و مجرای ادرار به صورت هم زیست حضور داشته و ممکن است به صورت اولیه به ویژه در بیماران بستری در بیمارستان کلونیزه شده و سپس ایجاد بیماری نمایند. بر اساس مطالعات اخیر کاندیدوری در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه به سرعت در حال افزایش است. هدف از بررسی حاضر تعیین فراوانی کاندیدوری مرتبط با سوندهای ادراری در این بیماران جهت تعیین عوامل خطر کاندیدوری و توزیع فراوانی گونه های کاندیدا بود.
روش: با طراحی یک مطالعه توصیفی- مقطعی ۱۱۰ بیمار بستری در بخش مراقبت های ویژه با محدوده سنی بالاتر از ۱۸ سال که برای مدت بیش از ۷ روز سوند ادراری داشتند مورد مطالعه قرار گرفتند. از هر بیمار بلافاصله پس از تعویض سوند ادراری، نمونه ادرار تازه گرفته شده و حداکثر ظرف یک ساعت به آزمایشگاه منتقل و مورد بررسی قرار گرفت. ابزار گردآوری اطلاعات بر پایه پرسش نامه و چک لیستی برای ثبت ویژگی های دموگرافیک بود.
یافته ها: از میان ۱۱۰ بیمار ۶۵ نفر (.%) مرد و ۴۵ نفر (۴۰۹%) زن بودند. در مجموع ۲۹ نفر (۲۶۴%) مبتلا به کاندیدوری بودند که با کشت تایید شد. بیشترین فراوانی مربوط به گونه کاندیدا آلبیکنس (۳۴۳%) بود. عوامل خطر کاندیدوری مرتبط با سونداژ شامل سن، طول مدت بستری و طول مدت سونداژ، مصرف بیشتر از دو نوع آنتی بیوتیک، مصرف کورتیکواستروئید و دیابت ملیتوس بود.
نتیجه گیری: با توجه به افزایش روزافزون ابتلا به گونه های مختلف کاندیدا در بیماران بستری به ویژه در بخش مراقبت های ویژه، توصیه می شود که مراقبت بیشتری در پیشگیری از ابتلا به این ارگانیسم اعمال شده و در بیمارانی که عوامل خطر کاندیدوری در آنها وجود دارد توجه خاص مبذول شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.