مقاله شیوع استئوپروز و ارتباط آن با برخی شاخص های دموگرافیک در بیماران مراجعه کننده به مراکز دانسیتومتری شهر گرگان در سال ۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوع استئوپروز و ارتباط آن با برخی شاخص های دموگرافیک در بیماران مراجعه کننده به مراکز دانسیتومتری شهر گرگان در سال ۸۷ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع استئوپروز و ارتباط آن با برخی شاخص های دموگرافیک در بیماران مراجعه کننده به مراکز دانسیتومتری شهر گرگان در سال ۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع استئوپروز و ارتباط آن با برخی شاخص های دموگرافیک در بیماران مراجعه کننده به مراکز دانسیتومتری شهر گرگان در سال ۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع استئوپروز و ارتباط آن با برخی شاخص های دموگرافیک در بیماران مراجعه کننده به مراکز دانسیتومتری شهر گرگان در سال ۸۷ :

مقاله شیوع استئوپروز و ارتباط آن با برخی شاخص های دموگرافیک در بیماران مراجعه کننده به مراکز دانسیتومتری شهر گرگان در سال ۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۵۶ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: شیوع استئوپروز و ارتباط آن با برخی شاخص های دموگرافیک در بیماران مراجعه کننده به مراکز دانسیتومتری شهر گرگان در سال ۸۷
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استئوپروز
مقاله شیوع
مقاله شاخص توده بدنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: پوکی استخوان یکی از بیماریهای شایع با عوارض ناتوان کننده می باشد که بار اقتصادی زیادی را بر جامعه تحمیل می کند. مطالعه حاضر با هدف بررسی شیوع استئوپروز و ارتباط آن با برخی شاخص های دموگرافیک در شهر گرگان صورت پذیرفت.
روش کار: در این مطالعه مقطعی – تحلیلی، ۳۰۰ فرد از میان ۳۰۰۰ فرد مراجعه کننده به مراکز دانسیتومتری شهر گرگان طی سال ۸۷ به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. میزان تراکم استخوان به روش (Dual Energy X-Ray Absorptiometry) DXA در استخوان های گردن فمور و مهره های کمری L2 و L4 تعیین گردید. اطلاعات عمومی و اطلاعات حاصل از دانسیتومتری بر اساس معیار WHO استخراج و جمع آوری گردید. تجزیه و تحلیل داده ها در نرم افزار SPSS و با استفاده از آزمونهای کای دو و رگرسیون خطی صورت پذیرفت و سطح معنی داری برای تمام آزمونها ۰۰۵ در نظر گرفته شد.
نتایج: شیوع استئوپروز در این مطالعه بر اساس بررسی ناحیه کمر و فمور به ترتیب ۳۳۷% و ۱۶۷% بود. متوسط تراکم استخوانی در ناحیه کمر ۰۹۳g/cm۲ و ۰۷۸g/cm۲ در ناحیه فمور بود. رابطه سن و وضعیت تراکم توده استخوانی در ناحیه کمر (P-value <0.01) و ناحیه فمور (P-value <0.01) از لحاظ آماری معنی دار بود. رابطه شاخص توده بدنی با تراکم توده استخوانی در ناحیه کمری از لحاظ آماری معنی دار ((P-value <0.01 ولی این رابطه در ناحیه فمور همانند رابطه جنسیت و وضعیت تراکم توده استخوانی در ناحیه فمور و کمر معنی دار نبود.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه گویای شیوع بالای استئوپروز در بیماران مراجعه کننده به مراکز دانسیتومتری شهر گرگان می باشد و نیز نشان داد که سن نقش پیش بینی کننده برای تراکم استخوانی در ناحیه کمر و فمور و شاخص توده بدنی این نقش را در ناحیه کمر دارد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.