مقاله تحلیل زمانی و مکانی دمای سطحی آب دریای خزر با استفاده از توابع متعامد تجربی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل زمانی و مکانی دمای سطحی آب دریای خزر با استفاده از توابع متعامد تجربی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل زمانی و مکانی دمای سطحی آب دریای خزر با استفاده از توابع متعامد تجربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل زمانی و مکانی دمای سطحی آب دریای خزر با استفاده از توابع متعامد تجربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل زمانی و مکانی دمای سطحی آب دریای خزر با استفاده از توابع متعامد تجربی :

مقاله تحلیل زمانی و مکانی دمای سطحی آب دریای خزر با استفاده از توابع متعامد تجربی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در جغرافیای طبیعی از صفحه ۸۱ تا ۹۰ منتشر شده است.
نام: تحلیل زمانی و مکانی دمای سطحی آب دریای خزر با استفاده از توابع متعامد تجربی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دریای خزر
مقاله دمای سطحی آب (SST)
مقاله توابع متعامد تجربی (EOF)
مقاله ضرایب بسط (pc) و ضرایب همبستگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
دما یک کمیت بنیادی در اقیانوس شناسی فیزیکی و اساس کار اقیانوس شناسان در مطالعه و شناخت فرآیندها در اقیانوس ها و حوضه های آبی می باشد. تغییرات زمانی و مکانی دمای سطحی پهنه آبی، نقش مهمی در فعالیت های تغییرات اقلیم، زندگی آبزیان، جریانات دریایی، میزان شوری و دیگر خصوصیات آب دریاها و دریاچه ها دارد. هدف از این تحقیق شناخت چگونگی توزیع دمای سطحی دریای خزر و عوامل موثر بر آن است. برای این منظور داده های سطحی آب برای یک دوره چهار ساله با استفاده از روش های تحلیل زمانی و مکانی مورد بررسی قرار گرفته است. در تحلیل انجام شده، داده های میانگین ماهانه دما برای ۱۴۰۰ ایستگاه در یک دوره چهار ساله مورد استفاده قرار گرفته و به کمک آنالیز توابع متعامد تجربی مقادیر EOF (توابع متعامد تجربی) و PC (ضرایب بسط)و پریودوگرامها و ضرایب همبستگی مکانی برای مدهای اصلی محاسبه گردید. که نهایتا هفت مد اصلی استخراج و مقادیر EOF و PC و پریودوگرام های آن ها مورد تحلیل قرار گرفت و عامل هر یک تعیین گردید که به ترتیب اهمیت عبارتند از: مد اول مربوط به تابش خورشید با سهم ۹۸۳ درصد در دمای سطحی آب، مد دوم مربوط به تاثیر گودال عمیق واقع در خزر جنوبی بر دمای سطحی دریای خزر با سهم ۱۴۶ درصد، مد سوم مربوط به تاثیر گودال عمیق واقع در خزر میانی با سهم ۰۹۴ درصد، مد چهارم مربوط به تاثیر گودال واقع در خزر شمالی با سهم ۰۰۲۶۵ درصد، مد پنجم مربوط به تاثیر ورودی آب رودخانه ولگا از سمت شمال غربی به دریای خزر با سهم ۰۰۲۲۵ درصد، مد ششم ناشی از تاثیر همرفت دمایی بین دریا و خشکی با سهم ۰۰۱۶۲ درصد و مد هفتم ناشی از تاثیر وزش بادهای غربی بر دمای سطحی آب دریای خزر با سهم ۰۰۱۰۲ درصد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.