مقاله حمایت های مالی حاکمان اوده از عتبات: بازنگری مفهوم پول هندی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حمایت های مالی حاکمان اوده از عتبات: بازنگری مفهوم پول هندی دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حمایت های مالی حاکمان اوده از عتبات: بازنگری مفهوم پول هندی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حمایت های مالی حاکمان اوده از عتبات: بازنگری مفهوم پول هندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حمایت های مالی حاکمان اوده از عتبات: بازنگری مفهوم پول هندی :

مقاله حمایت های مالی حاکمان اوده از عتبات: بازنگری مفهوم پول هندی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در تاریخ اسلام و ایران (علوم انسانی) از صفحه ۱۵۳ تا ۱۸۲ منتشر شده است.
نام: حمایت های مالی حاکمان اوده از عتبات: بازنگری مفهوم پول هندی
این مقاله دارای ۳۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پول هندی
مقاله مهاجرت ایرانیان
مقاله هند
مقاله پیامد مالی – مذهبی
مقاله حکومت اوده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کمک های حاکمان اوده (۱۲۷۴-۱۱۳۲/۱۸۵۸-۱۷۱۹) به عتبات و موقوفه اوده که ریشه در آن کمک ها داشت و از هر دو با عنوان «پول هندی» یا «پول هند» و یا «فلوس الهند» نیز یاد می شود، به طور کلی به پیامد پدیده مهاجرت ایرانیان به هند و در این مورد خاص به پیامدهای پدیده مزبور در دوره پس از سقوط صفویه تا عصر ناصری / به تقریب همزمان با دوره مغولان متاخر در هند، بازمی گردد. مهاجرت در این دوره که چندان مورد توجه پژوهشگران قرار نگرفته است، از جمله به علت افول قدرت های سنتی هند از یک سو و اهمیت یافتن قدرت انگلیسیان از سویی دیگر، یک دوره انتقالی در تاریخ مهاجرت ایرانیان به هند به شمار می رود. اگر به دوره های انتقالی توجه نشود، بویژه در فهم و تفسیر برخی پدیده ها در دوره های بعدی اشکالات و کاستی هایی پدید می آید. به نظر می رسد که شناخت و تفسیر «پول هندی» با وجود پژوهش هایی ارزشمند که درباره آن انجام شده، از آن اشکالات و کاستی ها برکنار نمانده است. هدف مقاله حاضر بازنگری مفهوم این پول در پرتو توجه به پدیده مهاجرت ایرانیان به هند، حمایت های مهاجران قبلی از مهاجران بعدی و پیامد مالی ـ مذهبی آن مهاجرت در ایران و مراکز مذهبی مربوط به آن و توجه به تاثیر تحولات ناشی از تکمیل فرایند افتادن هند به دست انگلیسیان بر آن پیامد است. این کار از طریق تمرکز بر حاکمان اوده، نقش مهاجران ایرانی در ایجاد و ادامه حکومتشان و حمایت های آنان از آن مهاجران و نیز حمایتشان از تاسیسات شیعی عراق صورت گرفته است. بدین ترتیب، سیر تحول پولی که امروزه از آن در پژوهش ها به «پول هندی» یا «پول هند» یاد می شود، ارایه و از جمله نشان داده شده که تنها برجسته کردن آن پول از دوره حکومت آصف الدوله یا از دهه هایی پس از آن به بعد و محدود کردن تاریخ آن به یک دوره خاص شناختی کامل از آن به دست نداده است. ناگفته نباید گذاشت که تاکید بر نقش مهاجرت تاریخی ایرانیان به هند در پیدایش «پول هندی» و سخن از پیشینه و تحول مفهوم آن به معنی نفی نقش سایر عوامل در پیدایش و تحولات آن نیست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.