مقاله صادرات تنباکوی ایران به مصر بر اساس اسناد نویافته (۱۹۰۶- ۱۸۹۷)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله صادرات تنباکوی ایران به مصر بر اساس اسناد نویافته (۱۹۰۶- ۱۸۹۷) دارای ۳۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله صادرات تنباکوی ایران به مصر بر اساس اسناد نویافته (۱۹۰۶- ۱۸۹۷)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله صادرات تنباکوی ایران به مصر بر اساس اسناد نویافته (۱۹۰۶- ۱۸۹۷)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله صادرات تنباکوی ایران به مصر بر اساس اسناد نویافته (۱۹۰۶- ۱۸۹۷) :

مقاله صادرات تنباکوی ایران به مصر بر اساس اسناد نویافته (۱۹۰۶- ۱۸۹۷) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در تاریخ اسلام و ایران (علوم انسانی) از صفحه ۹۶ تا ۱۲۶ منتشر شده است.
نام: صادرات تنباکوی ایران به مصر بر اساس اسناد نویافته (۱۹۰۶- ۱۸۹۷)
این مقاله دارای ۳۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنباکو
مقاله ایران
مقاله مصر
مقاله خلیل پاشا خیاط

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در ۲۰ مارس ۱۸۹۰ / ۲۷ رجب ۱۳۰۷ امتیاز انحصار کامل نظارت بر تولید، فروش و صدور تمام تنباکوی ایران به شرکت انگلیسی تالبوت واگذار شد. این امر با مخالفت و اعتراضات شدید مردم مواجه شد. بنابراین دربار ایران در ۲۳ ژانویه ۱۸۹۲م / ۲۲ جمادی الثانی ۱۳۰۹ق مجبور به لغو امتیاز رژی شد. بعد از این، تنباکوی ایران به توسط دو شرکت خارجی خریداری و به خارج از کشور صادر می گشت. تنباکوی ایران بطور عمده توسط “کمپانی انحصار ادخال تنباکو در خاک عثمانی” از کشاورزان ایرانی خریداری و به کشور عثمانی صادر و از آنجا راهی ممالک دیگر می شد. در سال ۱۸۹۴ میلادی / ۱۳۱۲ قمری دولت ایران طی قراردادی با خلیل پاشا خیاط انحصار صادرات تنباکو به مصر را برای مدت ۲۲ سال به وی واگذار نمود. بر اساس قرارداد یاد شده، خلیل خیاط فعالیت تجاری خود را از سال ۱۸۹۷ آغاز و در سال ۱۹۱۹ به پایان برد. در این مقاله به ۱۰ سال نخست (۱۹۰۶- ۱۸۹۷) این تجارت خواهیم پرداخت. بررسی بخش دوم تاریخچه تجارت یاد شده، که از انقلاب مشروطه تا سال ۱۹۱۹ را در بر می گیرد، در چهارچوب مقاله مستقلی ارایه خواهد شد.
مهمترین پرسش پژوهش حاضر، به نحوه مدیریت و میزان موفقیت دولت ایران در این قلم از تجارت خارجی مربوط می شود. نحوه مدیریت دولت های ایرانی، به طور اعم، در این تجارت چنان با بی کفایتی همراه بود، که طرف مصری نه تنها بیشترین سود را سهم خود کرد بلکه همان مقدار نا چیز سهم دولت ایران را نیز به موقع نمی پرداخت و دولت ایران همواره طلب های معوقه خود را که هر سه چهار سال یک بار به تناوب اتفاق می افتاد، به زور حکم دادگاه اسکندریه و قاهره دریافت می کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.